2789
عنوان

قطع شیر شب

426 بازدید | 34 پست

سلام مامانا پسر من یک سال و پنج ماهشه 

تا یک سال و سه ماهگی شیر خودمو بهش دادم

از بس شبا میک میزد ک صبح بی حال بی حال میشدم  منم تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش 

از یک سال وسه ماهگی از شیرر خودم گرفتم چون عادت داشت شبا  تا صب شیر خودمو بخوره ،شبا خیلی بی قراری میکرد با شیشه شیر بهش شیر خشک دادم اما نگرفت هر کاری کردم شیر خشک بگیره. اما نه... شبا تا صب با شیشه فقط  اب خالی میخورد

بعد دو سه هفته  با یه ترفند عجیب غریب  مادرانه بهش شیر خشک دادم 

الان هم شب هم روز شیر خشکو با شیشه  میخوره اونم ب دفعات زیاد 

از اینکه شیر خشک میخوره خوشحالم ولی از اینکه هر کاری میکنم شیر شبش قط بشه نه 

اخه من از شیر گرفتمش ک شیر شب و بزاره کنار ولی همچنان شبی 4 دفعه بیدار میشه هر دفعه هم 150سیسی  0ک مجموعا بیست پیمانه شیر میخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بده بخوره پسرمنم همسنشه از ۶ ماهگی خودش شیرخشک شبا نخورد لاغره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

منم مشکل شما رو دارم و نمیتونم شیر شبانه ذو قطع کنم چون به شدت وابسته س.

ولی من بخاطر دندون هاش نگرانم.

چون دخترم هم بخاطر شیر شبانه دندون هاش دچار پوسیدگی شد و چند ماه پیش بیست و پنج میلیون خرج دندوناش کردم.

دکتر دندان های پسرم رو هم دید،خیلی تاکید کرد هرچه زودتر شیر شبانه رو قطع کنم.چون گفت هم رنگ دندون هاش خیلی عالیه،هم شکل شون خیلی قشنگه و هم فاصله ش خوبه.

ولی من همچنان ناتوان هستم!

چجوری بهش شیر خشک دادی پسر منم تا صبح هزار بار بیدار میشه برا شیر هفده ماهشع

پس همدردیم. 

اول با شیشه شیر بهش اب دادم خوب ک عادت کرد چن تا سانستار خریدم با طمع های مختلف فهمیدم خوشش از هلو میاد 

چن بار بهش اب هلو دادم شیشه شیر بوی اب هلو میداد بعد چن بار شیر معمولی پاستوریزه دادم بعد شیر خشک ولی بینا بین اب هلو میریختم ک بوی هلو بده شیشه😁😁

اینجور شد ک گول خورد و تو یک سال و سه ماهگی شیرخشکی شد

احتمالا پسرتون فقط به مکیدن عادت و وابستگی پیدا کرده و براش فرقی نداره چی باشه 

بنظرم اول کم کم رقیقش کن و میزان اب رو زیادتر کن بعد یه مدت اب خالی بده که دندوناش خراب نشه بعد دفعات رو کم کن مثلا از چهارباری که بیدار میشه برای شیشه خوردن یک بار رو بغلش کن تا دوباره بخوابه و همینجوری دفعات رو کمتر کن و در نهایت فکر کنم مجبور بشی سر شیشه رو بدمزه کنی تا دیگه نخوره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد