2821
2789
عنوان

مشکل از منه ؟

16 بازدید | 0 پست

نمیدونم چرا بقیه فکر میکنن مشکل از منه همش میگن اخلاقت بده قبلا بهتر بودی از بس ازت تعریف کردن رفتارت بد شد خشک شدیه نمیدونم چرا فک میکنن من بی نقصم من از بس رفتار خوب از اطرافیانم ندیدم از بس بد رفتاری دیدم از بس تو طول روز از ۸ سالگیم به بعد مامانم فقد ۳ ساعت پیشم بود بابام پیشم نبود از بس تنها بودم اینجوری شدم از بس هر کی پشم نشست از مهربونیای خوانوادشون گفتن از بس از دوستیشون با فلانی گفتن و به من بی محلی میکردن از بس وقتی مامانم بود تحقیرم کرد با کوچیک ترین چیزا  اینجوری شدم از بس بدی دیدم تو این سن و یک کلمه حرف نزدم با کسی حتی نزدیک ترین دوستم ک از بچگی باهاشم تو طول این سالا فقد من بودمو یه گوشی یه مامان بزرگ و دایی و بابا بزرگ ک ۵ سال پیش بابا بزرگ با دایمو تو طول یه هفته از دست دادیم من از بچگی تا الان از بابام پدر ندیدم عموم برام بیشتر از پدرم پدری کرده وقتی هم یه کلمه حرف میزدنم فقد میخوان خودشونو توجیه کنن ک رفتار اونا کاملا بی نقصه رفتار من بده نمیدونم چرا فک نمیکنن به غیرز پول من به چیزای دیگم نیاز دارم به خوانواده به احساس خوب به یه روز با مامانم بودن بدون هیچ تحقیری یا عصبانیتی من جوری حالم بده ک همش تو فکر مرگم دوست دارم بمیرم چرا نمیفهمن من از تنهایی بدم میاد میترسم منم به حال خوب نیاز دارم حالم بده 

2823
2791
2779
2792