2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شکم من ترک نخورد اصلا 🚶‍♀️

یه سوال عزیزم بااحترام قبل بارداری شکم داشتی؟یا به اصطلاح چاق بودی از سمت شکم،یا پوستت شله؟

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

یه سوال عزیزم بااحترام قبل بارداری شکم داشتی؟یا به اصطلاح چاق بودی از سمت شکم،یا پوستت شله؟

ن قبلش شکم نداشتم لاغرم هستم ولی شکمم تو هر دوباراری خیلی کوچیک بود ولی مال مامانم اصلا ترک نخورده بود گفتم از منم نمیخوره و ترک نخورد ژن خیلی مهمه

ن پوستم شل نیست نرماله

✌️خدایا شکرررررررت 😍

ن قبلش شکم نداشتم لاغرم هستم ولی شکمم تو هر دوباراری خیلی کوچیک بود ولی مال مامانم اصلا ترک نخورده ب ...

منم شکمم کوچیکه قبل بارداریمم ذره ای شکم نداشتم همین یه ذره شکمم حتی الان که هفته های آخرم معلوم نمیشه ولی کلی ترک خورده پوستتمم خیلی سفته 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

منم شکمم کوچیکه قبل بارداریمم ذره ای شکم نداشتم همین یه ذره شکمم حتی الان که هفته های آخرم معلوم نمی ...

عین همیم پس 

شاید من چون مال مامانم و مادربزرگم و همه اینجور بوده ک ترک نخوردن منم ترک نخوردم 

خالمم که با من باردار بود پوستش سفت بود و شکمش کوچیک از اونم ترک نخورد

✌️خدایا شکرررررررت 😍

عین همیم پس   شاید من چون مال مامانم و مادربزرگم و همه اینجور بوده ک ترک نخوردن منم ترک ن ...

اره عزیزم مامانمم گفت ارثیه