zizi_ah مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 243 عنوان ترک شکم 112 بازدید | 11 پست سلام مامانای عزیز میشه بگین برای رفع ترک شکم بعد زایمان چی استفاده کردین؟یه چیز خفن معرفی کنید که اصلا جاش نمونه 1401/09/24 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5903 منکه فعلا دوسشون دارم ولی دوست دارم منم بدونم اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
بهار_۸۱۲۸ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2271 ترک شکم باید قبل افتادنش پیش گیری بشه بعدش دیگه هیچ چیزی جواب نمیده
zizi_ah مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 243 شکم من ترک نخورد اصلا 🚶♀️ خوش به حالت 🥲من برای زنداییم میخوام ، خودم هنوز قسمتم نشده
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5903 شکم من ترک نخورد اصلا 🚶♀️ یه سوال عزیزم بااحترام قبل بارداری شکم داشتی؟یا به اصطلاح چاق بودی از سمت شکم،یا پوستت شله؟ اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56797 یه سوال عزیزم بااحترام قبل بارداری شکم داشتی؟یا به اصطلاح چاق بودی از سمت شکم،یا پوستت شله؟ ن قبلش شکم نداشتم لاغرم هستم ولی شکمم تو هر دوباراری خیلی کوچیک بود ولی مال مامانم اصلا ترک نخورده بود گفتم از منم نمیخوره و ترک نخورد ژن خیلی مهمهن پوستم شل نیست نرماله ✌️خدایا شکرررررررت 😍
بهار_۸۱۲۸ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 2271 یه سوال عزیزم بااحترام قبل بارداری شکم داشتی؟یا به اصطلاح چاق بودی از سمت شکم،یا پوستت شله؟ بعضی ها ژنتیکه گلم اصلا نمی افته من جاریم شکمش به کمرش چسبیده بود دریغ از یه دونه
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5903 ن قبلش شکم نداشتم لاغرم هستم ولی شکمم تو هر دوباراری خیلی کوچیک بود ولی مال مامانم اصلا ترک نخورده ب ... منم شکمم کوچیکه قبل بارداریمم ذره ای شکم نداشتم همین یه ذره شکمم حتی الان که هفته های آخرم معلوم نمیشه ولی کلی ترک خورده پوستتمم خیلی سفته اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56797 منم شکمم کوچیکه قبل بارداریمم ذره ای شکم نداشتم همین یه ذره شکمم حتی الان که هفته های آخرم معلوم نمی ... عین همیم پس شاید من چون مال مامانم و مادربزرگم و همه اینجور بوده ک ترک نخوردن منم ترک نخوردم خالمم که با من باردار بود پوستش سفت بود و شکمش کوچیک از اونم ترک نخورد ✌️خدایا شکرررررررت 😍
دختر_توت_فرنگی۷۹ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 5903 عین همیم پس شاید من چون مال مامانم و مادربزرگم و همه اینجور بوده ک ترک نخوردن منم ترک ن ... اره عزیزم مامانمم گفت ارثیه اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 56797 اره عزیزم مامانمم گفت ارثیه انشاله بسلامتی نی نی تو بغل کنی عزیزم🌷❤️هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد ✌️خدایا شکرررررررت 😍