2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اومده خواستگاریت 

خاستن بیان اشنایی بابام رف تحقیق میگف هرچی باشه معتاد نباشه بعد بهونه اوورد گفتش مگه از خونه بابا خسته شدی من هیچی نمیگم اصلا نمیتونم جلو بابام ح بزنم بعدش الان تلوزیون ی پسر خنگو نشون داد به مسخره به من گف شبی کسی ک پسندیدی مامانمم گف ارع دیگ راست میگه اصلن خیلی ناراحت شدم هیچیش نیس خانوادم الکی ایراد میگیرن فاز مامانم ک کلن معلوم نی همش منو ناراحت میکنه یا میگ باباتو راضی میکنم یا میگه اگه بابات داد برو

اگه جفتتون پافشاری کنید میذاره  مگر اینکه معتاد یا دزد یا سابقه دار یا مریض باشه:/ خب اگه مشک ...

مشکل ک نداره ولی یهو دیدی مثلن بابام باهاش حال نکرد بهش فک میکنم میترسم خیلی

خاستن بیان اشنایی بابام رف تحقیق میگف هرچی باشه معتاد نباشه بعد بهونه اوورد گفتش مگه از خونه بابا خس ...

ببین اگه با مامانت راحت نیستی خاله ای عمه کسی بگو با مامانت بحرفه بگه که دوستش داری و اگه پسر خوبیه چرا ردش میکنه...الان جرئت کن حرف بزن بهتر ازینه از دستش بدی

Benim dinim  insanlik🌈
مشکل ک نداره ولی یهو دیدی مثلن بابام باهاش حال نکرد بهش فک میکنم میترسم خیلی

حتما مشکلی هست که انقدر نگرانی 

هرچی که هست منطقی فکر کن اینکه بگی بهتر از اون آدم برای تو نیست احمقانست همیشه یه بهترش هست برای همین نشین پای آدمی  که میدونی آینده ای باهاش نداری

کاربری دست دو نفر 🙌
ببین اگه با مامانت راحت نیستی خاله ای عمه کسی بگو با مامانت بحرفه بگه که دوستش داری و اگه پسر خوبیه ...

خاله و عمه رو ولش کن من از تنهام تنها ترم کاش همه چی خوب پیش بره منو انقد اذیت نکنن تیکه بارونم میکنن