2777
2789
عنوان

یه بهونه واسه پیچوندن مهمونی 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خاله ام منو امروز دیده 

پس چیز دیگه به ذهنم نمیرسه میتونی بگی پریودی حال نداری یا سرما خوردی حال نداری از جات تکون بخوری

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

ارایشگاه ، خرید ، بیرون با دوستاش  

عزیزم شاید رفت یه جایی که اتفاقی افتاد؛ میدونی مسئولیتش با توئه؟ اون بچه ها طوریشون بشه ولت میکنن؟ شوهرش آدم درستی نباشه و در ساده ترین حالت برات حرف در بیاره که تک و تنها پا میشه میاد خونه ما، اونم وقتی زنم نیست چی؟

برو ولی پا شد بره بیرون تو هم پاشو بگو عزیزم منم باید برم و همین الآن یه کار فوری برام پیش اومده. یه بار این کارو بکنی یاد میگیره به عنوان پرستار روت حساب نکنه.

بدهکارشی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
راست میگی ، اون وقت همه چی خراب میشه سر من 

عزیزم اونی که باید دلگیر بشه تویی!

به هرکس بگی میرم خونه یه نفر و منو با شوهرش تنها میذاره و میره جز فحش و نفرت چیزی به ذهنش نمیرسه. این کارو نکن. واقعا نتیجه خوبی نداره. بهانه هم نیار که بعدا خود مریضش بگه دلت میخواست وگرنه میگفتی نه.

پدر و مادرت نمیگن نرو؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره اینم خوبه بعدم زنگ زد بگو آرایشگاه شلوغه نشستم تا نوبتم بشه گوشیتم سایلنت کن بعدش دیگه جواب نده& ...

تا حالا بالای ده بار این اتفاق افتاده برام . دعوتم کرده بعد فهمیدم دعوت نبوده خفت گیری بوده 😂