اگه دختر خاله اتون دعوتتون کنه و نخواین برین چیکار میکنین ؟ دلیلش هم این باشه که شما میری اونجا ۲ تا بچه هاشو میزاره پیش شما و میره بیرون . خیلی هم شیطونن
گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
این دیگه رسما بی ادبیه شما رو به عنوان پرستار بی جیره مواجب دعوت میکنه نه به عنوان مهمان من باشم نمیرم خودتو بزن بت مریضی سر درد یا بگو دوستم دعوتم کرده بشین فکر کن یه بهانه خوب بیار
🤣ولی من ی مدت جدی جدی موهام درد میکرد،تازه دکترم رفتم خواهرم مسخرم میکرد بیشعور
بد دردیه واقعا
پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...