2777
2789
عنوان

مادر شوهره ....🤕😔😒

1365 بازدید | 18 پست

امشب با همسرم رفتیم بیرون ، بچم رو گذاشتیم خونه مادرشوهر ، البته هم خودش اصرار کرد ببریم پیشش هم بچم

منم فرصت رو غنیمت شمردم و با شوهرم رفتیم ی چیزی بخوریم برگشتنی رفتیم بچه رو برداریم مادرش پرسید کجا بودید از بیرون اومدید؟ شوهرم گفت آره رفتیم ی چی خوردیم ی دوری زدیم برگشت گفت خب منم میبردید منو بابات نبرده بیرون

البته بگم بعد از ماه ها رفتیم ی دور زدیم ، هرجا میریم مادرش باید حتما باشه ، مهمونی ، پارک و....

و روزا خودش استخر میره ، پیاده روی ، با جاری هاش خرید و... و منم اصلا حساب نمیکنه فقط هرجا بریم باید بیاد اونم

شما بودید چی میگفتید؟

شوهرم برگشته میگه کاش برده بودیم مامانو و کلی ناراحت شد از اینکه نبردیم اوشون رو..

والا ب ما شادی نیومده بعد سالها شاد شدم از دماغم دراورد

بعد یه بچه تازه میخوای روتین عوض کنی ؟ نمیشه که یهو . اونم بد عادت شده متوقع شده . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد یه بچه تازه میخوای روتین عوض کنی ؟ نمیشه که یهو . اونم بد عادت شده متوقع شده . 

ن خب همیشه اونو میزاشت اونجا من توخونه بودم اینبار گفتم گزاشتی بیا بریم ی دوری بزنیم

این فهمید مارفتیم بیرون حرصی شد اگر ن مثل همیشه تو خونه بودم مشکلی نداشت

گفتم فایده نداره قبول میکنه تا مامانش رو میبینه دوباره....

انقدر ادامه بده تا بفهمه بگو من نیاز دارم با تو باشم مادرت شوهر داره لازم نیست تو نقش شوهرو براش ایفا کنی