2777
2789
عنوان

پس انداز

179 بازدید | 11 پست

بچه ها  شوهرم قراره ماهی یک و نیم میلیون بده پول تو جیبی  چجوری پس انداز کنم باهاش خرید لباس حق ندارم چون خودش میخره

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

اگر هیچ خرجی نداری و این پول برای خودت هست 

۱میلیون رو پس انداز کن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
اگر هیچ خرجی نداری و این پول برای خودت هست  ۱میلیون رو پس انداز کن

آخرش چیکار کنم فکر خودم اینه ک دوماه  یا سه جمع کنم مثلا طلا بگیر پلاکی یا انگشتری

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چقدر میخوای پس انداز برداری بردار یه کارت به اسم خودت بزن کارت رو بشکن.نتونی خرج کنی.جم شد بده طلا و.../من خودم خونم کارتم پول باشه خرج میکنم.پس اندازامو می‌زارم خونه مامانم تا نتونم بردارم و خرج کنم جم سه طلا میگیرم

هر چقدر میخوای پس انداز برداری بردار یه کارت به اسم خودت بزن کارت رو بشکن.نتونی خرج کنی.جم شد بده طل ...

اوهوم به شوهرم میگم میخنده آرزو دارم یه روز ماشین بخرم  خخخ

چرا می‌خنده.دقیقا منم همین و میخواستم وخریدم.طلا هام و5تومن پس اندازم.+کمک بابام+کمک شوهر .یه پراید ...

من بابام وضع خوبی ندارن

اوهوم به شوهرم میگم میخنده آرزو دارم یه روز ماشین بخرم  خخخ

هر ماه یه تومن پس انداز بندازی سالی12تومنمیشه.وسطای ماه پول اضافه اومد بازمپس انداز کن .چند تومن همشوهر کمک کنه یا یکم طلا بفروشیم .مثلاً پراید مدل پایین میتونی بخری.بعدا مدل بالا ش میکنی

هر ماه یه تومن پس انداز بندازی سالی12تومنمیشه.وسطای ماه پول اضافه اومد بازمپس انداز کن .چند تومن همش ...

آری 🤩🤩🤩🤩

پرایدمو40تومنخریدم یه سال دیگه30گذاشتم روشندل بالاش کردم.شروع کن شاید دیدی شانیت یه پول اومد دستتون ...

آفرین ایول