2777
2789
عنوان

سوتی 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 8134 بازدید | 66 پست

سلام سوتی که نه فاجعه برام پیش اومد ساعت ۱۱و خورده ای بودپسرم مدرسه بود دخترمم فرستادم خونه مامانم برای عملیات شب شوهرم باید میرفت سرویس درحین عملیات  برادرم در زد عجله ای اثارجرم برداشتیم شوهرم خودشو زد به خواب برادرم اومد تو منم وانمود کردم خوابه گفتم خستس شب هم باید بره نگو بسته کاندوم برنداشتیم بد جلد کاندوم چسبیده به دامن من از پشت برادرم متاهله ولی شده بود عین لبو بداونجاشو شوهرم چشماشوماساژ میداد یه خمیازه الکی وای🙈🙈🙈 هنوزم خجالت میکشم ولی بدموقعی اومد 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
سلام سوتی که نه فاجعه برام پیش اومد ساعت ۱۱و خورده ای بودپسرم مدرسه بود دخترمم فرستادم خونه مامانم ب ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂

یبارم من تازه ازواج کرده بودم داداشم متاهله تنها اومد خونه مون منم گفتم تو اتاق نخوابیم زشته خجالت میکشم همه مون تو پذیرایی خوابیدیم

تا برق خاموش کردم شوهرم چسپید بهم کارشم کرد😑

داداشمم هنوز تو گوشیش بود انگار متوجه شد

کارمون تموم شد پاشدم اب بخورم دیدم داداشم هنوز تو گوشیه واااای اب شدم هنوزم یادم میاد میمرم از خجالت فک کن خونه مونم کوچیک یه فرش نه متری 😑

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب آشتی کردیم شوهرم گفت برای پسرمون حساب باز کرده و پولو ازم گرفت اون پولو به حساب پسرم میزنه یا خ ...

چرا وقتی بهش شک داری نمیری خودت ب حساب پسرت بزنی ؟

میزنه 

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪
وای خدا😂😂😂😂😂😂 یبارم من تازه ازواج کرده بودم داداشم متاهله تنها اومد خونه مون منم گفتم تو اتاق ...

تقصیر این شوهرای بی جنبس 🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
تقصیر این شوهرای بی جنبس 🤭🤭🤭🙈🙈🙈🙈

اره ده سال از عمرمو این فکر کم کرده😡از بس وقتی یادم میاد حرص میخورم😥

اره ده سال از عمرمو این فکر کم کرده😡از بس وقتی یادم میاد حرص میخورم😥

منم به خدا این مردها همیشه همشون تشنن هیچوقت سیرنمیشن 🤣🤣🤪🙈🙈🙈

چندساعت پیش این سوتیو یه جادیگه گفتم دوستم برام تعریف کردخالش پاگشاد برادر وعروسشونو واینها رادعوت میکنه برادر تازه داماد وقتی سفره میچینن میخواد دوغ بخوره دوغ گاز میکنه میگه خاله چه ک و س گازداری خواسته بگه دوغ گازداری 🤣🤪🤭😁🥰😜اینقدر توفکر خانمش بوده ولی میگفت برادرم هنوز اون ادم سابق نشده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز