2777
2789
عنوان

اطلاعات در مورد جن

182 بازدید | 11 پست

سلام دوستان لطفا هرکسی که راجب جن و اینجور چیزا اطلاعات داره بهم پیام بده ، یه اتفاق جالب برام افتاده میخوام ازش سوال کنم. ممنون

کلمات بخاطر بیان شدن وجود دارند :)💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به گفته همه ی رمال ها خونه ی همه جن داره🤌😑

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

جمع کنید این حرفاتونو

دو شب پیش به خاطر یه سوال مسخره ای مثل تو 

تو خواب پدرم در اومد. از کابوس.. یکی مثل من باردار یکی شاید نوجوان.. خیلی کنجکاوی برو کتاب بخون 

و خدایی که در این نزدیکی است❤️
جمع کنید این حرفاتونو دو شب پیش به خاطر یه سوال مسخره ای مثل تو  تو خواب پدرم در اومد. از کاب ...

بخدا هرچی مطلب میگردم هیچی شبیه چیزی که برام اتفاق افتاده پیدا نمیکنم 

جمع کنید این حرفاتونو دو شب پیش به خاطر یه سوال مسخره ای مثل تو  تو خواب پدرم در اومد. از کاب ...

دقیقا تاپیک میزنن باردارا ترسوها نیان خو هم اسمشم میبینیم خوف میکنیم همش تو ذهنمون مرور میشه فرقی با اومدن توی تاپیک ندارع

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
بپرس

ببین ۲ سال پیش ، یه شب قبل از عروسی پسرعموم بود که با بچه های فامیل روبه روی خونه عموم اینا نشسته بودیم ( روبه رو خونشون بیابونه ) ولی داخل بیابون نبودیم . شب بود ، من داشتم در مورد اتفاقات عجیبی که توی خونه برام افتاده بود برای بچه ها تعریف میکردم که یهو یه چیزی دستمو لمس کرد ، دیدم یه دسته مو(یعنی گلوله شده نبود ، دسته ای بود) بلوند و نرم توی دستامه . ( اونجا هیچ خبری از باد و این چیزا هم نبود )هیجان زده شدم و گفتم : بچه هاااا!موووو .فرار کردن تو خونه😂حالا بعد از ۲ سال دارم با خودم میگم خدایاااا اون موی کی بود انقدر خوشگل بود🥲

خود جن بود الان دنبالت دائم دیدت میزنه

مطمئنی؟الان هیچ نشونه ای ازش نیست . ولی خب شک دارم بد باشه ، چون اصلا اذیتم نمیکرد