چند باره به شوهرم فرصت دادم ولی بهم خیانت میکنه بعد حاملگیم اینجوری شد پس نگین بچه نمیووردی آخرین بارم دست رو کلام خدا گذاشت که دیگه خیانت نکنه و من به خاطر بچم وایستادن ولی بازم خیانت کرد حالا میخوام جدا بشم بچم نه ماهشه خانوادم میگن جدا شو ولی بچه رو بده به خودش منم توان مالی نگهداری بچه رو ندارم و از طرفیم بچمو دوست دارم ولی با شوهرمم دیگه واقعا به ته خط رسیدم چیکار کنم حالا بچم همش نه ماهشه دختره😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ربطی به توان مالی نداره تا هفت سالگی قانونا میتونه پیشت باشه و هزینه هم با پدره
اما اسیبی که میبینه نه با توان مالی نه با هیچ چیزی درست نمیشه
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ببين منم توى شرايط توام فقط بخاطربچه هام موندم تايه كمى لااقل بزرگتر بشن بچه نه ماهه رو به امون كى ميخواى ول كنى؟بمون انقدازش پول بكش تا بچه هم كمى بزرگتربشه
بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟