2777
2789
عنوان

حاملگی

170 بازدید | 17 پست

سلام خانوما لطفا کسی تجربه داره کمکم کنه من هفته دهم بارداری هسم دو روز پیش یکم ترشح قهوه ای دیدم معذرت میخام مثل اب بود مثلا ب اب بخای رنگ قهوه ای اضافه کنی مقدارش اندازه س چهار قطره بود بعد اون دگ هیچ لکی ندیدم بنظرتون خطرناک

نه نگران نباش

استراحت کن 

زیاد حموم نرو مخصوصا اب داغ

نزدیکی نداشته باش

پیاده روی و پله هم بالا و پایین نکن

جهت اطمینلن یه بسته شیاف پروژسترون بگیر شبی یکی مقعدی استفاده کن

جای بچه رو سفت میکنه

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درمورد ترشحات قهوه ای و قرمز و لکه بینی و... بلافاصله باید با دکتر مشورت کرد تااگه لازمه سریع سونو کنه یا شیاف و استراحت تجویز کنه، ۲روز صبرکردی، لطفا دیگه صبرنکن

خیلی وقتا چیز مهمی نیست ولی باید بلافاصله دکترو درجریان گذاشت

نه فکر نکنم چیزی باشه یادمه مامانم سر داداشم هم اینجوری شد اما کمی پاهاتو بده بالا کارای سنگین هم نکن

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

خداروشکر.دارویی مصرف نکرد خودش خوب شد؟

اره عزیزم هیچی مصرف نکرد مامانم میگه اکه بچه پسر باشه اینجور میشه و طبیعیه نمیدونم ربط داره یانه اخه میگه نطفه پسر شل هست... اینجاهم یه تاپیک اینجوری دیدم 

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اره عزیزم هیچی مصرف نکرد مامانم میگه اکه بچه پسر باشه اینجور میشه و طبیعیه نمیدونم ربط داره یانه اخه ...

مرسی عزیزم که با مهربونی جوابمو دادی انشالله سالم باشه فقط مرسی از وقتی که گذاشتی 🌹

مرسی عزیزم که با مهربونی جوابمو دادی انشالله سالم باشه فقط مرسی از وقتی که گذاشتی 🌹

عزیزدلم انشالله که سالم سالمه نگران نباش فقط کارای سنگین نکن تا این ماهای اول بگذره