2777
2789

سلام رشته اتون چیه؟

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

اگه علاقه داری پس سختیش هم برات اسون میشه

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تجربی 

اها .فک کردم دانشگاهی

اها .فک کردم دانشگاهی

نه واسه همین هم موندم که بدم یا نه می ترسم که بخوام درگیریش بشم و همه وقتم رو بزارم برای المپیاد که آخرم معلوم نشه قبول بشم یا نه و وقت کنکور همش هدر بره 

اخه چه جور تو این اوضاع جنگ درس بخونم 😢

نه واسه همین هم موندم که بدم یا نه می ترسم که بخوام درگیریش بشم و همه وقتم رو بزارم برای المپیاد که ...

بنظرم برا کنکور بخون .بعدا ک رفتی دانشگاهم میتونی المپیادای مختلف شرکت کنی .کنکور مهم تره