سلام کسی ترشح بارداری داشته که قرص هم نخورده باشه و مشکلی هم پیش نیومده باشه؟؟ من یه کم ترشحاتم گاهی اوقات سبز کمرنگ بدون بو هستش دکتر برای قرص بصورت شیاف نوشت من ترسیدم استفاده نکردم. گاهی خوبم گاهی مثلا میبینم یه کم ترشح دوباره دارم کمرنگ. فقط نمیدونم قرص خوراکی بگیرم بخورم یا نه؟ اگر کسی اینجوری بوده لطفا راهنمایی کنین. ممنون
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
گلم من دو ماه قرص واژن کلیترومازول به صورت شیاف استفاده کردم و اصلا ترس نداره قرص خوراکی ام سفکسیم و انتی بیوتیک های مجاز در بارداری بگو دکترت برات بده اصلا نگران نباش از ماه سوم ب بعد میشه اینارو استفاده کرد من الان پسرم یک سالشه خداروشکر صحیح و سالمه پست و تاپیک هاتو دیدم یاد نگرانی های خودم افتادم دلم نیومد جوابتو ندم❤
گلم من دو ماه قرص واژن کلیترومازول به صورت شیاف استفاده کردم و اصلا ترس نداره قرص خوراکی ام سف ...
ممنونم. دارم شیاف کلوتریمازول رو بصورت شیاف قرصش استفاده میکنم سه تا رو تا الان استفاده کردم خیلییییی بهتر شدم هنوز سه شب دیگه هم باید استفاده کنم. ممنون از پاسخت عزیزم
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم