2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

149 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

من کاربری قبلیم حذف شده مجبور شدم یکی دیگه بسازم

راستش من از ازدواجم خسته شدم، هرروز جنگ و دعوا و فحش و کتک کاری... هرچقدرم رفتیم مشاور فقط میگن کیس طلاق نیستین ولی کاری نکردن... هرکیم زندگیمونو میبینه میگه اینا دیگا مشکل ندارن ولی خودمون از درون پاشیدیم... 

شوهرم مرد خوبیه، هرچقدر من بدی دارم اونم داره، اما از وقتی خطبه ی عقدو خوندیم جهنممون شروع شد... بعد عروسی کمتر شد جنگ و دعواهامون اما خب بازم هست... ازش دارم کم کم متنفر میشم...سر هر چیز کوچیک و بزرگی ما جنگ داریم... گاهی وقتا به سرم میزنه برم طلاق بگیرم، بعد میگم بمونم، میمونم اینجوری اوقات تلخی دارم....موندم چ کنم... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر شوهرت خوبه و واقعا مشکلی نداره‌تو‌ یه کم کوتاه بیا.لج نکن.اگر بحثی چیزی میشه تو سکوت کن بزا تموم شه.کم‌کم این کارا رو انجام بدی همسرتم یاد میگیره و دیگ مشکلی پیش نمیاد

آنجا که گلها شکوفه میکنند ، اُمید حضور دارد..💛🌻

جنگ و دعوا نکن خب ، تغییرو از خودت شروع کن ایشونم حتما تغییر میکنه 

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

اگر شوهرت خوبه و واقعا مشکلی نداره‌تو‌ یه کم کوتاه بیا.لج نکن.اگر بحثی چیزی میشه تو سکوت کن بزا تموم ...

همون دیگه... من اصلا بلد نیستم چطوری باید سکوت کنم... بدتر اوضاع رو خراب میکنم... شوهرم از این مدلاست ک یه ذره سکوت کنم جونشم میده واسم... من اما یه ذرررزه سیاست ندارم

هرچیزی که به خاطرش عصبی میشی وناراحتت میکنه سر موقع به شوهرت بگو و بهش بفهمون که ارزشش وارزش زندگیتون خیلی بیشتر از این چیزای پیش پا افتادست .کم کم سعی کن باورت کنه و طرز فکرتون قبول کنه.

همون دیگه... من اصلا بلد نیستم چطوری باید سکوت کنم... بدتر اوضاع رو خراب میکنم... شوهرم از این مدلاس ...

هروقت چیزی میگه که مطمعنی بعدش جنگ میشه بلند شو خودتو با کاری سرگرم کن.یه کم رو خودت کار کن.ذکر بگو اینجور مواقع.بخدا عادت میکنی چند بار این کارو بکنی 

هرچیزی که به خاطرش عصبی میشی وناراحتت میکنه سر موقع به شوهرت بگو و بهش بفهمون که ارزشش وارزش زندگیتو ...

گند میزنم همش دیگه... اینبار حالم بدبود مامانش اومد ظرفامو بشوره با اون حال رفتم اسکاچو از دستش گرفتم اونم با ناراحتی رفت،شوهرمم رفت تو خودش و سکوت کرد، بعدش هرچی از دهنم درومد ب شوهرم گفتم ک من مزیضم مامانت میخواد بیاد تو زندگیم آتیش ی پا کنه... این شد یه دعوای افتضاااااح... 

[QUOTE=264032229]هروقت چیزی میگه که مطمعنی بعدش جنگ میشه بلند شو خودتو با کاری سرگرم کن.یه کم رو خودت کار کن.ذکر بگو ...

این کار جواب میده واقعا؟ 

اگر چیزی الکی اذیتم کنه و بی مورد باشه درست میشه؟ 

گند میزنم همش دیگه... اینبار حالم بدبود مامانش اومد ظرفامو بشوره با اون حال رفتم اسکاچو از دستش گرفت ...

خب اشتباه کردی اینو گفتی.برا مردا مادراشون خط قرمزشونه.باید بجای جنگ و جدل میگفتی دستشون درد نکنه تو زحمت میفتن از دستشون اسکاچو گرفتم فقط برا اینکه راضی به رحمتشون نبودم.دیووووونه جان تا میتونی اتفاقا اگر خوشتم نمیاد از مادرش الکی تریف کن.

[QUOTE=264032229]هروقت چیزی میگه که مطمعنی بعدش جنگ میشه بلند شو خودتو با کاری سرگرم کن.یه کم رو خود ...

اره سکوت جواب میده اکثر مواقع.بعد که باهم خوب میشید بگو من سکوت میکنم چون نمی‌خوام دعوا بشه چون دوستت دارم