2777
2789

شام سبک میخوریم معمولا الان که فعلا همسرم باشگاهه بیاد یه چیز میخوریم من که شیرموز میخورم 😇

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
خودم هنوز هیچچچی ،بعد بگین ببینم شوهراتون نهار جمعه پیشنهادی میده ؟؟میگه خانومم نپز خودم میپزم یا بر ...

😐😐😐😐😐😐😐شوهر من بلافاصلهههه که بیدار میشه میگه پاشو من گشنمهههه 😐😐😐😐هنوز نفهمیدم چجوری تو خواب گشنش میشه من وقتی بیدار میشم تا یه ساعت نمیتونم چیزی بخورم

شام خونه مادر بزرگ شوهرم دعوتیم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لوبیا پلو خودم پز😂🤝🏻..(هعیی خسته شدم ی هفتس هی غذا بپز ظرف بشور خشک کن بزار سر جاش خونه رو مرتب کن:/ مامانم اینا رفتن شهرستان همه چی افتاده گردن من این داداش(اهممم)ی ذره بمن کمک نمیکنه🗿

و منی که ویار دارم و از گرسنگی دارم میمیرم میل به هیچی ندارم 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

سالاد و مرغ ابپز

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نهار سیب زمبنی و تخم م غ بود شاک کته گذاشتم سیب زمینی سرخ کنم شوهرم میگه خیلی ولخرجی میکنی

راست میگه دیگه . نون و انگور بخورین میشه ۲۴ تومن 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

خخخخ

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

من ناهارخورشت کدو تنبل داشتم.خواستم الان استراحت کنم تا۹بعد کوکو درست کنم چون خونه تمیزی داشتم امروز حسابی خستم.تااومدم دراز شم بابام زنگ زد که بیاد اینجا حالا مشغول خورشت گل کلم درست کردنم دووعده برنجی☹️باگوشتم هست گذاشتم تو زودپز خداکنه بپزه زودی

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

واقعا ریخت پ پاشه؟

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
2790
2778
2791
2779
2792