2777
2789
عنوان

آبروم رفت بخداااااا😂😂😂😂

176 بازدید | 11 پست

آقاالان جایی هستیم آقاهه کیک تعارف کرد منم  دست کردم تو پلاستیک برداشتم خودم نمیدونم چرا هول شدم یهوووو واییی الان ک فکرشو میکنم دارم دیونه میشمممممم

بگو یا زینب بگو یا حسین

منو بگو چه سوتی عظیمی دادم دیروز 

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عیبی داره.چرا باید بد باشع

مادرم زل زد ب من آخه همون لحظه من زیاد تعاریفی م خجالتی نمیدونم یبارم نگفتم نه نمیخوام مرسی 

بگو یا زینب بگو یا حسین

از دیروز دارم میزنم تو سر خودم خاک برسرم😑😑😑😑

یکی پرسید دانشگاه رفتی چی خوندی گفتم اره رفتم روانشناسی فوق دیپلم دارم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲خاک برسرم خاک برسرم خاک برسرممممم

میخاسم بگم کارشناسیییییییییییییییییی 

واییی نمیدونی چه حال بدی دارم از دیروز بعد اخرشم کلی نصیحتم کرد برم دانشگاه دلش سوخته بود گفته پیش خودش بیچاره دختره دروغ میگه دوست داره بره دانشگاه

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
مادرم زل زد ب من آخه همون لحظه من زیاد تعاریفی م خجالتی نمیدونم یبارم نگفتم نه نمیخوام مرسی 

سخت نگیر شما کار بدی نکردی عزیزم

آنجا که گلها شکوفه میکنند ، اُمید حضور دارد..💛🌻
منو بگو چه سوتی عظیمی دادم دیروز 

چجوری تو ۹۹/۹/۹ به همه  آرزوهات رسیدی 🥺

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

از دیروز دارم میزنم تو سر خودم خاک برسرم😑😑😑😑 یکی پرسید دانشگاه رفتی چی خوندی گفتم اره رفتم ر ...

ترکیدم از خنده 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بگو یا زینب بگو یا حسین
ترکیدم از خنده 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم دارم میمیرم از دیروز از خجالتتتتتتت

بنویس عزیزم هرچی که میخوای بنویس و تاریخ بده تا اتفاق بیوفته من یبار واسم اتفاق افتاد @نازگلی۱۳۸۵

بنویس عزیزم عرچی کا میخوای بنویس و تاریخ بده تا اتفاق بزولته من یبار واسم اتفاق افتاد

واین 😭😭 یعنی هرچی بخوام میشه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

واین 😭😭 یعنی هرچی بخوام میشه 

ایشالله عزیزم فقط بنویس جوری که انگار الان رسیدی بهش و الان مثلااا اسفند ماهه و تو رسیدی به خواستت