2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت درک نکردم اینجور خانواده ها رو چرا احترام نمی‌ذارن به نظرتون صحبت کن باهاش 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

تجربی اسمش گنده ست

الان ملت توی هر رشته ای میخوان برن فرهنگیان،منظورم اینه ته تجربی هم مشخصه برای ۹۰ درصد مردم.

ولی خدایی تئاتر آینده نداره.

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

تورو خدا برو  دنبال علاقت منم خیلی رشته هنرو دوس داشتم ولی قبول نکردن ب اجبار رفتم انسانی همش گفتن تجربی  قبول نکردم الان پشیمونم 😑 ک چرا هرفتم هنر

خدایا شکرت ♥️🙏

ببخشید عزیزم منم یه مادرم. و. همیشه خیر و خوبی و آینده درخشان واسه بچه ام میخوام. منم اگر پسرم بگه تئاتر نمیزارم ترجیح میدم مدرسه و دانشگاه یه رشته ای بخونه که آینده شغلیش تضمین باشه و بهش میگم علاقه اش رو از طریق کلاسهای بیرون دنبال کنه.تیاتر و. بازیگری یه رشته ای که موفق شدن توش ریسکه. 

ببخشید عزیزم منم یه مادرم. و. همیشه خیر و خوبی و آینده درخشان واسه بچه ام میخوام. منم اگر پسرم بگه ت ...

انفاقا منم همین پیشنهادو به مامانم دادم گفتم میرم تجربی ولی  بذار برم کلاسای تئاتر و.... 

میگه نه بازیگر شدن تو شیراز اصلا به درد نمیخوره

مرسی از شما مادر مهربون