2777
2789
عنوان

دوس پسر

174 بازدید | 13 پست

سلام بچه های نینی سایت . ببخشید من خیلی دلم گرفته نمیدونم کجا حرفمو بگم اما اگر میشه کسی هست ک خوند نظرشو بگه راهکار بگه. من دختر ۲۴ سالم . با پسری ک ۱۰ سال بزرگتر از منه یه ساله اشنا شدم‌. اولش خیلی خوب بود حتی چند بار همون دو سه ماه اول مادرشو آورد به بهونه  رسوندن منو ببینه. خواهرشو آورد. من از خودش خیلی خوشم میاد.دوسش دارم همه جوره بهم میخوریم . اما دو سه ماهه ارامشم بهم خورده چون ک با این سن حرفی از رسمی شدن ارتباط نمیزنه. فقط میگه تک پر باشیم و دوست باشیم . البته من غیر مستقیم اینو فهمیدم. فکر میکنم مادرش خیلی روش تسلط داره . من چیزی کم ندارم ظاهری  خوبم  اخلاقی درس خوندم .خانوادگی خلاصه خداروشکر مشکلی نیس .اما دیگ خسته شدم چند دفعه گریه افتادم  آخه نمیدونم چیکار کنم . تو این سن پیشنهادای خوب دیگ ای دارم اما اون منو وسط راه نگه داشته .همش دو پهلو میگ ی بار میگ ازدواج یه بار میگه دوستی. من کمبود ندارم ک بچسبم بهش اما فقط علاقه مند شدم و وابسته برای همین صبر کردم اما هیچی ب روش نمیاره اصلا براش تشکیل زندگی اولویت نداره همه فکرش  ب خانواده خودشه و ب شغلش  ک سرمایشو بیشتر کنه برای من واقعا کم میذاره. اما من اونقدر شهامت ندارم حرف دلمو بهش بزنم بگم تکلیفم چیه .کجای زندگیتم. اگر میخوای فقط دوست باشیم من ب کیسای مناسب دیگم فکر کنم و رو پیشنهاد اونا فکر کنم.  با این حال ک هیچی نمیگ اما میخواد فقط با او باشم . واقعا این منو گیج و سردرگم کرده . حتی اگ بگه رفیق فقط باشیم اشکال نداره چون هر کس حق انتخاب داره اما واقعا این ک منو معلق نگه داشته و حرفشو نمیزنه  اذیتم میکنه .تو رو خدا بگین جای من باشین چجور باهاش رفتار میکنین و حرف دلتونو میزنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خودت با سیاستهای زنانه کاری کن که بیاد بگیرتت😁 اخه دوست پسر منم میگفت قصد ازدواج نداره و فقط دوست باشیم الان 3 ساله عروسی کردیم، خودم مخشو زدم منو بگیره

اگه چیزی نگی تا ده سال دیگم وضعیتت همینه.

رو دروایستی بزار کنار و برو باهاش صحبت کن بگو یک سال همو شناختیم دیگه من ی رابطه بی سر و ته نمیخوام و باید ی زمانی مشخص کنیم اگه موافقی برای رسمی شدن

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

بابا چرا انقد عجولین؟؟؟

بعدشم اگه ادم یکیو دوست داشته باشه اصلا نمیتونه به این فکر کنه که به کیس های دیگه اش واسه ازدواج فکر کنه. زندگی بدون طرف مقابلشو اصلا نمیخواد حالا که طرف واسه ازدواج بخواد چه فقط دوستی.

من خودم ۸ سال با شوهرم دوست بودم. بهترین تایم زندگیمون بود . خیلی کنارش ارامش داشتم و از کنارش بودن لذت میبردم اصلا برام مهم نبود ازدواج کنم یا نه . اینکه فقط داشته باشمش برام کافی بود 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

سلام عزیزم 

اول که انشالا خدا راه درست رو جلوی پات بزاره و از حال بدی در بیای 

یه روز باهاش قرار بزار و بگو حرف مهمی باهاش داری 

بهش بگو که دوسش داری و این حرفو خیلی وقته میخاستی بهش بزنی 

بگو که سنت جوریه که افرار مختلفی برات هستن و موقعیت های زیادی داری 

و ازش بپرس که میخاد باهات جدی باشه یا در حد دوستی 

ولی نخا همون لحضه بهت جواب بده 

بهش فرصت بده که فکر کنه 

اینو بدون که هیچ وابستگی نباید باعث شه آینده هایی که در انتظارته تباه شن 

قطعا بهش بگو و تکلیفت روشن کن تا کی بمونی به پاش و موقعیت های بهترم بپرونی 

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 

بهتره تکلیف خودت رو روشن کنی روک راست باهاش حرف بزن ببین تا کی میخواد چ شکلی زندگی کنه 

ب قول خودت ۲۴سالته و موقعیتهای مناسبیم داری ،ب شخصه از بلاتکبف موندن و انتظار متنفرم و واقعا عذابم میده .

و اینکه میگی خونوادش روش تسلط دارن اگه مامانیه تو این مدت ک باهم دوستم بودین هیچ تاثیری روش نزاشتی من بعدم نمیتونی تاثیر بزاری پسرا همه مامانین حالا اونیکه مادرش بهش تسلط داشته باشه بعد ازدواجم همونه و ی جورایی سخته و آدم عذاب میکشه (نمیگم دوست نداشته باشن ن ! ولی خیلی وقتا خیلیا دیگه شورشو درمیارن و غیرقابل تحمل میشن ) 

ب نظرم بهتره حرفاتون رو صاف و صادقانه بگید و تکلیفتون روشن شه 

حالا دیگه ایشون باید بیشتر از شما عجله داشته باشه ک واقعا بچه ک نیس!۳۴ سالشه بسشه دیگه دوستی و جووونی کردن باید ب فکر زندگی متاهلی و سروسامون دارن ب خودش و آیندش بده 

فک کنم بی خیاله سن ازدواجم بگذره طرف دیگه عادت میکنه ب اون سبک زندگی کردن 

امیدوارم هرچی صلاحته همون شه ❤

الهی مرا آن ده که آن به...