2777
2789
عنوان

خانومای لاکچری پیتزا خور😁😂

386 بازدید | 26 پست

پیتزا چانو خوشمزس؟ میخام درست کنم... 

فعلا گوشت گوساله رو طعم دار کردم 

کالباس و قارچ و فلفل دلمه و اینا هم دارم

به نظرتون کوشت رو با کالباس ها بزارم رو پیتزا 

یا دو نوع پیتزا درست کنم چانو و مخلوط؟ 

چون پیتزا چانو چیزی نداره سس سیر و پنیر و گوشت🤔

مهمون لاکچری داریم البته خورش هم مامانم درست میکنه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومدلش کن کالباس طعمش قالبه و نمیزاره ی مزه ی گوشت احساس شه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من چانو نخوردم تاحالا اومدم یه موز وردارم برم😁عکس بده حداقل عکس بده قیلفشو بلد باشیم

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
من چانو نخوردم تاحالا اومدم یه موز وردارم برم😁عکس بده حداقل عکس بده قیلفشو بلد باشیم

هنوز که درست نکردم🤦🏻‍♀️

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
2790
2778
2791
2779
2792