imzhrw مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31807 عنوان موهام نصف شده 😐 436 بازدید | 11 پست نمیدونم چرا😐ما کرونا گرفتیم بعدش رژیم گرفتم زیر نظر متخصص هیچی هم حذف نکردم ،هم زمان فهمیدم تنبلی تخمدان دارم ،حالا نمیدونم سر چیه😭😭بچها کسی دکتر پوست و مو خوب که ترجیحا آنلاین ویزیت کنه ،میشناسه؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂 1401/09/24 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imzhrw مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31807 منم بعد کرونا فقط یک پنجم موهام موند همش ریخت وای چه بد چیکار کردی؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 وای چه بد چیکار کردی؟ هرچیز گیاهی که فکر کنی به موهام زدمحنا سدر برگ مورد نخود آسیاب شده و زرده تخم مرغتخم مرغ و روغن زیتونآب پیازگل ختمی تخم شنبلیله نمیدونم یا گشنیز بودروغن زیتونقرص زینک خوردمآمپول نوروبیون زدمدرمیاد ولی نگران نباش
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 وای چه بد چیکار کردی؟ خیلی دنبال راه حل بودم تو اینترنتحتی یه جا گفته بود پوست انار رو خشک کنینآسیاب کن مث حنا نم کن بزار رو سرت بمونههمه رو امتحان کردمنمیدونم تاثیر کدوم بود درامدن موهام دیگه
imzhrw مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31807 هرچیز گیاهی که فکر کنی به موهام زدم حنا سدر برگ مورد نخود آسیاب شده و زرده تخم مرغ تخم مرغ ... وای اقا من خیلی زحمت کشیدم که انقدر شد حالا تاپیک میزنم عکس قبلن موهامو میزارم الان بلند تر شده ولی کم حجم ....چهار تا شود😑😭کدوم از همههههه بیشتر موثر بود ؟؟آمپولا و اینا خوب بود ؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 وای اقا من خیلی زحمت کشیدم که انقدر شد حالا تاپیک میزنم عکس قبلن موهامو میزارم ... منم موهام خییلی پرپشت بودآمپول که تقویتیه زینک ولی احتمال داره چاق کنه (چون گفتین رژیم داشتین)یه بارم یکی گفت آمپول بیوتین و بپانتین خییییلی خوبه برا درمان ریزش مو بعد کرونا
imzhrw مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 31807 منم موهام خییلی پرپشت بود آمپول که تقویتیه زینک ولی احتمال داره چاق کنه (چون گفتین رژیم د ... اره نمیدونم زینک شنیدم باعث افزایش اشتها میشه اره ؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
mohiiisss عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 359 خیلی دنبال راه حل بودم تو اینترنت حتی یه جا گفته بود پوست انار رو خشک کنین آسیاب کن مث حنا ... عزیزم شما موهان بخاطر کرونا ریخته بود دوباره حجم قبل رو گرفتن؟
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 عزیزم شما موهان بخاطر کرونا ریخته بود دوباره حجم قبل رو گرفتن؟ اره دراومد ولی همچنان ریزش دارم ولی حجم موهام خوبه پرپشت شده مثل قبل میریزه و در میاد
mohiiisss عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 359 اره دراومد ولی همچنان ریزش دارم ولی حجم موهام خوبه پرپشت شده مثل قبل میریزه و د ... موهای منم خیلی کم حجم شدن بعد کرونا چیکار کنم من
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 موهای منم خیلی کم حجم شدن بعد کرونا چیکار کنم من اول از همه اصلا نگران نباش در میادبعد آمپول نوروبیون بزنتخم مرغ بزن موهاتچرب کن ۲ ساعت قبل حموم کف سرتو با روغن