2777
2789
عنوان

سرکلاژی ها

375 بازدید | 5 پست

ماه هفت رو دارم تموم میکنم، کل هفت ماهو استراحت بودم، میشه از ماه هشت یکم ساده بگیرم یه سری کارای جزئی رو انجام بدم؟ یا باید بازم سخت بخوابم؟ 😐 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بستگی به شریط خودت داره،  ببین وقتی بلند میشی،  زیر شکمت درد نمیگیره،  لکه بینی نمی افتی،  دکترت چی میگه

من سر سه تا بچه ام سرکلاژ شدم،  سر اولی فقط استراحت کردم ولی برا دومی و سومی دیگه نمیشد استراحت کنم،  فقط یک هفته استراحت کردم

روحیه ادم داغون میشخ،  یبوست میگیره ادم اگه همش استراحت کنه 

بستگی به شریط خودت داره،  ببین وقتی بلند میشی،  زیر شکمت درد نمیگیره،  لکه بینی نمی ا ...

واای عزیزم چقدر خوشحال شدم که تونستی سه تا بچه با سرکلاژ بیاری. 😍

منم خیلی دلم میخواد بچه دوم بیارم که باید حتما سرکلاژ بشم. ولی میترسم بچم 2 سالشه. میگم یعنی میشه استراحت کرد یا به کارای بچه رسید؟؟  

شما چندساله بودن بچه هاتون که دوباره باردار شدین؟  

چه جوری به بچه ها میرسیدین؟  تنها بودین؟ 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای عزیزم چقدر خوشحال شدم که تونستی سه تا بچه با سرکلاژ بیاری. 😍 منم خیلی دلم میخواد بچه دوم ب ...

سختیش که زیاده اوایل ولی بعد که از اب و گل در میان باهم بازی میکنند،  هوای همو دارن،  درکشون نسبت به هم بهتره تا با فاصله باشن.  اولی ۲۲ دومی۲۴ سومی ۲۷ بدنیا اومدن. سر دومی به بعد ترس ادم کمتر میشه،  ناچار هم هست ادم به بچه ها برسه،  البته باید همسر هم درک کنه،  به خانم سخت نگیره،  و کمکش باشه تو بچه داری، تا این دوران بگذره

سختیش که زیاده اوایل ولی بعد که از اب و گل در میان باهم بازی میکنند،  هوای همو دارن،  درکش ...

همش استراحت بودین یا کارای بچه هارو هم خودتون میکردین؟ 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است....