2777
2789
مجبور نبودی بیای تو تاپیکم .دارم سوال میکنم کسی که داره راضی هست 

بعد خرید کسی نمیاد بپرسه خوبه یا نه

صرفا جهت اطلاع!

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلشم  پرسیده بودم😐باشه تو خوبی

می دونم😎

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.
من بیشتر میخواستم a73بگیرم 2022.ولی خیلی تحقیق کردم گفتن خوبی نیست خیلی تعمیری میارن جدیدا

البته با این که میگن تعمیری زیاد داره و ... مخالفم 

دلیل نمیشه که هر گوشی که تعمیرات زیاد داشته باشه بد باشه ! شاید بد ازش استفاده میکنن مثلا شما با کفش مهمونی فوتبال بازی کنی پاره میشه دیگه باید بدی بدوزن میشه هرکس اومد کفش اونجوری بگیره بگی اصلا خوب نیست زود پاره شد؟ هر چیزی شیوه استفاده داره 

از نظر من که اکثر گوشی هارو داشتم و تست کردم شیائومی خیلی بهتره و رابط کاربری باحال تری داره و از لح ...

ممنون از راهنماییتون. تو شیاومی چه مدلی خوبه تا 12تومن هزینه

درست میشه دایی  
ممنون از راهنماییتون. تو شیاومی چه مدلی خوبه تا 12تومن هزینه

زنده باشید

چه استفاده ای میکنید؟ اهل گیم هستید باطری مهمه براتون دوربین خوب میخواید ظاهر شیک 

چی مد نظرتونه

زنده باشید چه استفاده ای میکنید؟ اهل گیم هستید باطری مهمه براتون دوربین خوب میخواید ظاهر شیک  ...

سلام..باطری ،دوربین ،نمایشگر گوشی ,

بعد نظرتون درباره a52 هم بگید ممنون.

درست میشه دایی