pari_sa72 مدیر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 عنوان جدایی😭 | مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 64 پست با غم و بغض جدایی از عشقم چیکار کنم؟ بعد از ۱۰ سال آخرش رفت خیلی دوستش داشتم عاشقش بودم اما آخرش رفت منو نمیخواست😭بدتر از همه اینکه ۲ ماه دیگه کنکور دارمبگین چه غلطی بکنم تا بتونم درس بخونم؟ کاش میشد بشی🖤💔 1401/09/24 | 14:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 اسی جونمعزیزم مردها کلا تعهد وپایبندی نیست در وجودشون .خودت خیلی ماهی که تونستی ده سال دوست داشتن رو که یه نعمته تجربه کنی🌷 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 خودشم همیشه میگفت چه ربطی داره مگه به سالای بودنه برا همینم موندم باهاش چون خیلی دوستش داشتم و حرفاش ... قبول دارم حرفت روکاملا 😔 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 اسی جونم عزیزم مردها کلا تعهد وپایبندی نیست در وجودشون .خودت خیلی ماهی که تونستی ده سال دوس ... نمیدونم چی بگم چیکار کنمفقط میدونم به معنای واقعی شکستمهمه آیندم به پای کسی رفت که نخواست😔 کاش میشد بشی🖤💔
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 قبول دارم حرفت روکاملا 😔 😔😔😔 کاش میشد بشی🖤💔
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 😔😔😔 منم تجربه مشابهی دارم البته اون آقا آخرهای رابطه دوستانه مون بهم گفت که دنبال دختر زیبایی هست که اقامت امریکا داره و پدر پولدار داره …من خیلی دلم شکست الانم چهل و چهار پنج سالمه هنوز کار و حرفاش تو ذهنمه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 نمیدونم چی بگم چیکار کنم فقط میدونم به معنای واقعی شکستم همه آیندم به پای کسی رفت که نخواست😔 میفهممت 😞🪴 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 منم تجربه مشابهی دارم البته اون آقا آخرهای رابطه دوستانه مون بهم گفت که دنبال دختر زیبایی هست ... الهی بمیرم میدونم چه ضربه ای خوردی😔💔الان متاهلی؟میفهممت شکست تو سنین بالا ضربه بدی به آدم میزنه😭 کاش میشد بشی🖤💔
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 الهی بمیرم میدونم چه ضربه ای خوردی😔💔 الان متاهلی؟ میفهممت شکست تو سنین بالا ضربه بدی به آدم میزن ... نه عزیزم مجرد موندمدرسم رو خوندم شاغل شدم با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 نه عزیزم مجرد موندم درسم رو خوندم شاغل شدم چه کار خوبی کردیمنم خیلی دوست دارم مجرد بمونم و ادامه تحصیل بدممیشه بپرسم تا چه مقطعی ادامه دادی و شغلت چیه؟ کاش میشد بشی🖤💔
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 چه کار خوبی کردی منم خیلی دوست دارم مجرد بمونم و ادامه تحصیل بدم میشه بپرسم تا چه مقطعی ادامه دادی ... من عمران پی اچ دی با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 چه کار خوبی کردی منم خیلی دوست دارم مجرد بمونم و ادامه تحصیل بدم میشه بپرسم تا چه مقطعی ادامه دادی ... توهم گریه کن ناراحتی کن و به زندگی خودت برگرد از ته دل ارزو میکنم لبخند به لبت بشینه 😘😘♥️😊 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 من عمران پی اچ دی چه خوب منم معماری خوندم😍یه مدتم شاغل بودم در زمینه رشته تودم که به دلایلی که تا حدودی مربوط به اون آقا میشد ادامه ندادم و الان میخوام اقدام کنم واسه ارشد(اون اقا مخالف کار کردن و ادامه تحصیلم نبودا اتفاقا ادم روشنفکری بود تو این مسائل ولی خوب شرایطی بوجود اومد که نشد متاسفانه) کاش میشد بشی🖤💔
_keshmesh عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 2393 چه خوب منم معماری خوندم😍 یه مدتم شاغل بودم در زمینه رشته تودم که به دلایلی که تا حدودی مربوط به او ... آینده ت روشنه دختر گل و زیبا😇راه زندگی قشنگه خودت رو نباز 😘 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😇
pari_sa72 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6423 آینده ت روشنه دختر گل و زیبا😇 راه زندگی قشنگه خودت رو نباز 😘 ممنونم عزیزم😔❤️ولی مشکل اینه که ۲ ماه دیگه کنکوره و من زمات کریه و تخلیه ندارم چون هدفم فقط دولتیه و به اندازه کافی سالای طلاییم رو از دست دادم و دیگه فرصت ندارم بگم سال دیگه😔😔😔 کاش میشد بشی🖤💔