2821
2789
عنوان

کنکور ارشد

195 بازدید | 20 پست

کیا کنکور ارشد دارن ؟؟چقد خوندین ؟امسال چرا اسفند ماه برگزار میشه😪😪😭😭😭😭مگه میشه دو ماهه خوند قبول شد اونم رشته آموزش زبان همه کتابا ب زبان انگلیسی !!!!!۱۰تا کتاب هست کت کلفت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم چون امسال زود برگزار میشه نتونستم شرکت کنم نمیرسیدم بخونم :(

وای نه بگو میتونیم امید بده من امسال وقت دارم سنم میره بالا کار احتیاج دارم اموزش پرورش ،۳۲ سالمه😪😪😪😪

همون اسفنده فقط خواهر دلت خوشه ها ثبت نامم تا شنبه وقت هست

مگه خرداد برگزار نمیشد ؟ ای بابا

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

وای من دارم سکته میکنم از استرسش 

نه میتونم شروع کنم نه میتونم بشینم و بگم جهنم

حس میکنم زمان خیلی کمه فقط گشتم دنبال منابع از بکی دوروز دبگه شوید یه خاکی تو سرم کردم

تا سه هفته دیگه با این اکانت در خدمتتون هستم😄
وای من دارم سکته میکنم از استرسش  نه میتونم شروع کنم نه میتونم بشینم و بگم جهنم حس میکنم زمان ...

اره بخدا درک میکنم ،من ک منابع چندماهه جمع کردم هی میخواستم شروع کنم صبح زود سرم درد میکرد پسر ۳ساله شیطون دارم فقط صبحها باید بخونم ،امسال زرنگ شدن هرسال اردیبهشت بود چندین سااال اصلا ب کرونا ربط نداشت از ۹۴ اردیبهشت بود ،دعا کنیم تغییر کنه زمانش اسفند خیلی زوده خونه تکونی و خرید و‌..داغوونم 

چه رشته ای مدنظرته؟

ارشد آموزش زبان انگلیسی همه منابع ب زبان اصلی پیچیده ،عمومیم بد نیس تخصصی هم دوس دارم همه منابع بخونم ی کرمی دارم ک پول دادم بالای کتابا همش باید خونده شه کتاب تست هاشم میخوان بخرم ۴تاس ۱ تومن میشه 🤣🤣🤣🤣🤣

2825
2823
2791
2779
2792