2777
2789
عنوان

کسایی که عشقشون ازدواج کرده بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 95 پست

دوست من رفت سمت نامزد سابقم

البته قبلش پرسید راضی هستی یا نه

منم گفتم‌ راضی‌ام

بعد هرروز یه سوال جدید داشت فلانی فلان چیز رو داست داره؟ چه میدونم نظرش در مورد این‌ چیه و اون چیه

ولی خب در نهایت جدا شدن

خب پسر عمومه همش از بقیه درباره من میپرسه  آره فکر کنم فهمید . دخترا زود میگیرن یه چیزیو

نمیدونم چرا هیچ واکنشی نشون نمیده 

دیگه سر کلاسا هم نمیاد 

موقع جداشدن گفتم دیگه سمت من نیا چون خودش کات کرد با صدای بغض گفت حتما ولی همه منو میخوان 

امیدوارم کارمای کارشو پس بده

Pilot ul.Student p.h.d

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هیچ واکنشی نشون نمیده  دیگه سر کلاسا هم نمیاد  موقع جداشدن گفتم دیگه سمت من ...

نمیدونم چرا احساس میکنم هر دوتون همو دوست دارید ولی لجبازی میکنید ! 

من یه چیزی نفهمیدم اون گفت برو خواستگاری و تو کات کردی یا اون گفت من میخوام ازدواج کنم و خودش رفت 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
نمیدونم چرا احساس میکنم هر دوتون همو دوست دارید ولی لجبازی میکنید !  من یه چیزی نفهمیدم اون گف ...

کفت با پسر خالم رفتم بیرون باهاش قرار ازدواج گزاشتم عکس بیرون رفتنشونم بهم فرستاد که میخوام باهاش برم خارج بعد کات شد ۵ روز بعد بهش پیام دادم نظرت عوض نشده کفت نه ما خیلی باهم فرق داریم  درصورتی که همه شرایط منو میدونست خودش پیشنهاد ازدواج داده بود  منم گفتم رفتم خواستگاری با صدای لرز کفت از من خوشگل تر بود؟ من گفتم چون مجبوری رفتم حتی تو صورتشم نگاه نکردم گفتم دیگه سمت من نیا صداش لرزید و کفت حتما همه منو میخوان  

بعدم که تو دانشگاه من میدیدمش رامو کج میکردم  اونم همش برمیگشت نگاه میکرد صورتمو برمیگردوندم 

اخرین بارم دوماه پیش با یه بهونه مضحک زنگ زد گفتم کارتون این خط منه گفت من با تو کاری نداشتم 

دیگه بعد از اون زنگ کلاسم نمیاد

Pilot ul.Student p.h.d
کفت با پسر خالم رفتم بیرون باهاش قرار ازدواج گزاشتم عکس بیرون رفتنشونم بهم فرستاد که میخوام باهاش بر ...

خودت به این شک نکردی که میخواد امتحانت کنه ؟ اینا رو گفته ببینه تو باهاش میمونی یا زود ازش جدا میشی . چون تو همین نی نی سایت خیلی دختر ها میگن میخواییم اینکارو کنیم طرف امتحان کنیم . این حدس اوله 

حدس دومم اینه که خانوادش مجبورش کردن مثلا شاید خودت دیده باشی بعضی خانواده از کوچیکی یه دختر پسر فامیل به نام‌هم میدونن  و میگن باید با هم ازدواج کنند وگرنه فامیل بهم میریزه و... 

حدس سومم  شاید اوضاع مالی و کاری پسرخالش بهتر باشه اونم از روی عقل و منطق اینکارو کرده 

و در آخر شایدم نظرش نسبت به تو عوض شده و دیگه هیجان اولیه رو نداره ولی نه میتونه ولت کنه نه میتونه باهات باشه 

از این چند مورد بیشتر نمیتونه باشه 

کفت با پسر خالم رفتم بیرون باهاش قرار ازدواج گزاشتم عکس بیرون رفتنشونم بهم فرستاد که میخوام باهاش بر ...

راستی میتونه خارجم باشه همون مورد دومی که گفتم .چون خودش گفته