برای من دیوانه کنندست هرشب خواب نامزد سابقمو میبینم هی به خودم میگم بابا دروغه زن نگرفته اون هنوز دلش با منه💔نمیتونم واقعیتو قبول کنم و توی توهم دارم زندگی میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
انقد دوست دارم اینایی که دوست دختر خودشونو نمیگیرن میرن دوست دختر بقیه رو میگیرن بزنم تا بمیرن ریز ر ...
چه فرقی داره اخه خیلیا دوست دختر خودشون قبلش با کس دیگه ای دوست بودن خب دیکه عاشق دوست دخترشون نیستن میرن کسی که عاشقش شدن رو میگیرین بعضیا دوست دختراشونو فقط واسه سرگرمی میخوان