2777
2789
عنوان

کسایی که عشقشون ازدواج کرده بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسم نداشت هرکاری کردم خوب نشد رابطمون و تموم شد اما میگن خیلی زیاد عاشق زنشه

الهی بگردمت بمیرم برا دلت. 

شاید زنش خیلی سیاست داره و بلده. 

تو بهش پیشنهاد شروع رابطه داده بودی یا اون؟ 

عشق 

عدالت

رحم

کلماتی هستن ک بوجود اومدن تا انسانو راضی نگه دارن 

وگرنه وجود خارجی ندارن 

من تاپای جون عاشق کسی بودم واون هم... 

ولی چون ازدواج با طرف ب صلاحم نبود بیخیالش شدم اونم الان زن داره 

برای منم اهمیت نداره 

باور کن قدرت تفکر انسان دست خودشه 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

هعییییی..... 

زن گرفته زنشو دیدن گفتن خیلی زشته 

چه فایده زشت باشه یا زیبا اون دیگه مال 

من نیست و این خیلی دردناکه 😔

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
اگه عشق بود انقد اذیتم نمیکرد ولی راستش یه شب تالار بودم بهترین تالار شهرمونه همش رقصشو با زنه این ...

منم هرجا میرم اونو با زنش تصور میکنم میگم اگه الان اینجا بودن اینکارو میکردن

انقد دوست دارم اینایی که دوست دختر خودشونو نمیگیرن میرن دوست دختر بقیه رو میگیرن بزنم تا بمیرن ریز ر ...

چه فرقی داره اخه خیلیا دوست دختر خودشون قبلش با کس دیگه ای دوست بودن خب دیکه عاشق دوست دخترشون نیستن میرن کسی که عاشقش شدن رو میگیرین بعضیا دوست دختراشونو فقط واسه سرگرمی میخوان