2777
2789
عنوان

خواستگارم گفت

997 بازدید | 63 پست

چرا پسرا بعد ازدواج بچع ننه میشن؟!

من قرار با عشقم بعد عید نامزد کنیم 

دیشب به شوخی حرف زسید بع مادرش گفتم نهایتا دوهفته ی بار بریم خونشون 

گفت چیییییییییییییی نخیر هروز من خونه مامانممم

البته میخندید میگفت 

بچه ها میگم نکنع شوخی شوخی جدی بشه!

اخه من میخوام زندگی کنم یعنی چی هروز خونه مادرش باشم 😑

به نظرتون چیکار کنم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

حالا صب کن ازدواج کنید۰😐

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا جدیه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

پسراروزی که عروسی کردین یادشون میاد که وای پدرم مادرم خواهر و برادرم و بعد خانمم.و برعکسشم روزی که اینا زن میگیرن خانواده یادشون میاد ی پسری دارن اونم چ پسری بیاد مدام هواشون رو داشته باشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چراااااا انقد حساسیت به خرج میدی  بار مسئولیت بعد عروسی انقد زیاد میشه که خودشم بخاد وقت نمیکن ...

اخه میترسم منو ببره واسه مادرش کار کنم درسته وظیفمه کمک مادر شوهر باشم اما ن اینکه کلفتش بشم 

از این میترسم ک نتونم زندگی کنم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆