2821
2789

فندک اگه خراب باشه اصلا گازنمیرسونه ب بخاری بخاری ما این طوری نمیدونم بخدا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فندک اگه خراب باشه اصلا گازنمیرسونه ب بخاری بخاری ما این طوری نمیدونم بخدا

مال ما فندکش خراب شده بعد وقتی خیلی هوا سرد میشه خصوصا شبا بو پخش میشه رو اعصابه

اخه همه چیزای دیگه اشو هم چک کردیم

فندک ربطی به بوی گاز نداره اگر بخاری ترموکوبل داشته باشه وشعله  خاموش بشه بعد چند ثانیه ترموکوب ...

کلاهک و شیلنگ رو چک کردیم مشکلی ندارن 

فقط ای روزا فندکش خراب شده که به زور روشنش کردیم یعنی دو ساعت درگیر شدیم تا روشنش کردیم 

حالا نمیدونم مشکل از فندکه یا جای دیگه

بوی گاز هست یا بوی گاز نسوخته ؟ 

بوی گاز 

توی سالن پذیرایی

مثلا توی اتاق خواب بوی گاز نمیده

وقتی سر رو میگیرم بالای بخاری سالن پذیرایی از اونجا بو میاد و وقتی باد میاد و هوا سرد میشه تو سالن بوی گاز پخش میشه بعد بعضی وقتا هم اصلا بو نمیده خصوصا مواقعی که هوا خوبه

بوی گاز  توی سالن پذیرایی مثلا توی اتاق خواب بوی گاز نمیده وقتی سر رو میگیرم بالای بخاری سال ...

۱-دست بزارید روی لوله بخاری نباید سرد باشه اگر سرد بود یعنی لوله بخاری درست کار نمیکنه و گاز پس میزنه

۲ بغل فندک بخاری یه لوله مسی کوچیک هست ببینید سوراخ نشده باشه  

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792