hegehegc مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 160 عنوان انومالی 86 بازدید | 5 پست سلام دوستان به نظرتون این قسمت غربالگری مشکلی داره اخه نزده نرمال نگرانم تاشنبه 1401/09/24 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانسوریا__ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1033 به نظرم نه اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌اگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن
hegehegc مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 160 به نظرم نه ممنون اخه قسمت توضیحات یه چیزی نوشته واسه همون نگرانم
سانسوریا__ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1033 ممنون اخه قسمت توضیحات یه چیزی نوشته واسه همون نگرانم بذار عکسشو اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌اگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن
سانسوریا__ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 1033 خوبه به نظرم مشکلی نداره اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشه❌اگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن