2777
2789
عنوان

سونو بارداری ووتعیین جنسیت

149 بازدید | 13 پست

سلام ببخشید یه سوال داشتم من باردارم سونو انتی جنسیت رابهم گفت احتمالا پسر و من قبل بارداری رژیم پسرداشتم و دقیقا شبی ک کیت تخمک گذاریم مثبت شد اقدام داشتم و با رعایت تمام نکات برای خودم و همسرم...از اول بارداری تاالان هم تمام علائمم به پسر میخوره تهوع ندارم اصلا،ویار ترش شور،سینه راست بزرگتر،شکم گرد،فرزو سبک،رشد موهای زائدزیاد،پاهاسرد،خوردو خوراکم هم خوبه و...عکس سونوانتی را واسه چندتا متخصص فرستادموهمه گفتن پسره..توبارداریم هر خوابی دیدم تعبیرش پسردارشدن بود،قرانم ک استخاره گرفتم دقیقا سوره حجراومد صفحه ای ک نوشته بودبه شما مژده پسردارشدن میدهیم و...خلاصه همه چی اینجوری بود تااینکه هفده هفته و شش روز رفتم سونو و بهم گفت دختره،،بعد من همون شب خواب گوسفند دیدم ک فرداش نگاه کردم تعبیرش پسردارشدن بود...خلاصه اینکه یعنی ممکنه سونو اشتباه کرده باشه و لازمه باز سونو بدم و چند هفته بهتره این کارا کنم؟؟؟ممنون میسم راهنمایی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان