2777
2789
عنوان

پلیکتازی جنین

614 بازدید | 18 پست

سلام دوستان سونوی سی و سه هفته رفتم ..تو سونو واسم دو هفته جلوتر زده یعنی سی و پنج و هم اینکه کلیه هاشو پلیکتازی زده😥😥😥کسی مثل من بوده ...بعد بچش بدنیا ک اومده چطور بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پسر منم زده بود پیلکتازی. دکتر گفت زود ختنه بشه ما ده روزگی ختنه کردیم مشکلی نداشت خدا رو شکر

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers
بله پسره

واسه منم گفتن تو سنو ۲۲ هفته فک میکنم

ولی چنتا سنوگرافی دیگه که رفتم گهتن واسه جنین های پسر طبیعی هست و خودش خوب میشه یا معمولا بعد دنیا اومدن با اولین ادرار بچه از بین میره

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
واسه منم گفتن تو سنو ۲۲ هفته فک میکنم ولی چنتا سنوگرافی دیگه که رفتم گهتن واسه جنین های پسر طبیعی ه ...

از من تو انومالی چیزی نگفتن و دیگه سونویی نرفتم تااالان

ک هم سنش رو زیاد زد و هم اینجوری گفت

از من تو انومالی چیزی نگفتن و دیگه سونویی نرفتم تااالان ک هم سنش رو زیاد زد و هم اینجوری گفت

انشالله که چیزی نیست توکل میکنیم به خدا تا انشالله سالم باشن هم توراهی ما هم انشالله توراهی شما

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
انشالله که چیزی نیست توکل میکنیم به خدا تا انشالله سالم باشن هم توراهی ما هم انشالله توراهی شما

ممنون عزیزم 

انشالله ک سالم نی نی خوشگلتون  بیاد بغلتون🌹🌹

وزن چقدر زده شکمت بزرگ یا کوچیک حرکات بچه چطوره 

من درباره سوال شما اطلاعی ندارم برای خودم میپرسم آخه من یکشنبه سونو دارم که ۳۵ هفته ام میخوام خودم اطلاعات جمع کنم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
وزن چقدر زده شکمت بزرگ یا کوچیک حرکات بچه چطوره  من درباره سوال شما اطلاعی ندارم برای خودم میپ ...

وزن جنین رو دو کیلو دویست زده و شکمم متوسطه .جفت خلفی هست و حرکات بچه هم وای نگم برات یهو شروع میکنه ب رگباری زدن مخصوصا تو نافم😁و روزی سه چهاربار تکونای ریزی میخوره معمولا صبحا .ظهر ها و شب موقع خواب این سه موقع حتمن چن تا تکون میخوره