2777
2789

نمیخوام بیشتر توضیح بدم چون واقعا خارج از حوصلمه

ولی باووررر کنید یک قدم نمیتونم تو زندگیم بردارم اگه کسی بدونه من قدمیییی برداشتمم با کله میخورم زمین

نگین تلقینه که عییییین وااقعیته

دلم برات تنگ شده حسین

میفهمم چی میگی من هم اول به این چیزها اعتقاد نداشتم ولی یه ضربه ای خوردم که خدا میدونه سعی کن کسی که ازش انرژی منفی میگیری رو از زندگیت خذف کنی وموفقیت ها رو پیش هیچ کس بیان نکنی من هم دیگه همین کاررو میکنم

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم چی میگی من هم اول به این چیزها اعتقاد نداشتم ولی یه ضربه ای خوردم که خدا میدونه سعی کن کسی که ...

نمیشه که اطرافیانم رو از زندگیم حذف کنم

امکان نداره

موقعیت هامم که که چون به هم نزدیکیم از همه چیزم همه باخبرن یه کلاسی برم فعالیتی کنم همه خبر دارن 

دلم برات تنگ شده حسین

از سنگ نمک هم برای دکور خونه استفاده کن،بعد چند روز بزار مقابل نور خورشید تا انرژی منفی ها دور بشه و دوباره سنگ نمک شارژ بشه،ذکر ماشاالله با حوله و لا قوت الا و بلا رو هم زیاد بگید

این نیز بگذرد

برای ترس از چشم زخم چه بخوریم و یا چه بزنیم سه بار این ذکر را بگویید ماشاالله لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن