مال ماهم همینه و تاسف تاسف تاسف خدا تومن پول شارژ بسته میدی ولی کیفیت در حد ژیان خدا رحمت کنه قبلیا رو حداقل سرعت نت خوب بود
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
چطور بهت اخطار ندادن، به من اخطار دادن مجبور شدم سانسور کنم امضامو
خب گزارشم بده بهم اخطار بدن والا امضام حال و روز همه هست ناراحتی عوضش میکنم مینویسم ما چقدر خوشحالیم ممنون از مسئولان عزیز که به فکر مردمید خوبه؟
چه ربطی داره چرا دعوا داری سوال پرسیدم، امضات حرف دل منم هست
عزیزم امضای قبلیمو بهم اخطار دادن حالا اینم عوض کردم تا اخطار نگیرم