2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوای حسابی کردم😐+عکس

3124 بازدید | 101 پست

تقصیر منه یا اون 

ببینید من پریودم بعد دیروز بچمو حموم کردم ۴ماهشه بعد پیش بخاری تو اتاق بود مادرشوهرم میارش تو هال پیش شوهرم منم گفتم سردع هوا چرا اوردیش الان سرما میخوره بم گف حرف نزن بعد شوهرمم گف بزا پسرم پیش خودم باشه 😐خب بعدش غذا خورد شوهرم ب من گف سفره رو جم‌کن منم با اشاره گفتم خودت جم کن من نمیتونم اونم باز دوباره بلندتر گف جم کن منم هی خم و راست میشدم جم میکردم حالمم خوب نبود بردیمش شنوایی سنجی تو ماشین بحثمون شده بود گفتم تو لج میکنی بامن تو ک میدونستی شرایطم چطوره نمیتونم خم و راست شم اونم گف مگه گونی گندم بارت کردم😐 بعدظهر بردیمش شبم اومدیم 

شب خیلی اذیت کرد شوهرمم اصلا بیدار نشد 

شیرخشکم نداره برا الانش 

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه با مادر شوهرت تو یه خونه زندگی می کنید؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

مرداد گاون درک ندارن

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

حوصله داري دنبال بحث ميگردي يدونه ميگفتي حالم خوب نيست كه جمع كنم  ميرفتي دراز ميكشيدي 

مادرشوهر بجه را اورد تو حال مگه چي شده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

واقعابعضی مرداچرادرک ندارن نمیفهمن زن تو این دوره چقدراذیته کاش خدایکمشم به مردامیداد تابفهمن.سفره روجم نمیکردی شماهم بلندمیگفتی چراحالیت نیست پریودم اذیتم درک نداری بعدم ولش میکردی تاحالیش بشه.بعضی وقتابایددریده بشی تایکی بفهمه.

2790
2778
2791
2779
2792