معلومه،همونجوری ک پولداری باعث میشه مرد خواهان داشته باشه زیبایی هم برای زن امتیازه و باعث میشه خواهان زیاد داشته باشه،وگرنه زن ها اینقدرررر خرج ظاهرشون نمیکردن که،من دیگه پول برام نموندههه همش شده قرو فر😂😂
❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀
شاید برای خواستگار بیشتر داشتن مهم باشه ولی بعد ازدواج برای ادامه ی زندگی و محکم شدن رابطه و پایداری ...
منم دقیقا همینو همش فکر میکنم پس چرا ما زنها اینقدر خودمونو میکشیم خوشگل باشیم و خوشگتر بشیم و همش درگیر این چیزایم تو زندگی اگه به خودمون نرسیم نکنه دیگه دوست داشته نشیم یکی بهتر میبینیم کم میاریم و حسودی نکنه طرف اونو بیشتر نگاه کنه که خوشگتره تو خیابان مردمون به خوشگلا نگاه نکنه با اینکه میدونیم خوشگلی ملتک نیست فکر کنم چون از بچگی بهمون گفتند مردها با چشم عاشق میشند
منم دقیقا همینو همش فکر میکنم پس چرا ما زنها اینقدر خودمونو میکشیم خوشگل باشیم و خوشگتر بشیم و همش د ...
زن ذاتا میل به جلب توحه داره. رسیدگی به ظاهر خوبه تا حدی برای سلامت جسمی و روحی خود زن و حتی اعضای خانواده مهمه چون زن منبع انرژی خونه س ولی اگه قرار بشه اون رسیدگی به خود بجای جنبه ی سلامت و نشاط افراط و تفریط و... باشه فرد رو تو چرخه ی حقارت و رقابت میندازه چون هر روز یه جیز جدیدتر به بازار و تجارت زیبایی اضافه میشه و شما یهو به خودت میای میبینی با اینکه خیلی کارهای ظاهری کردی اما باز احساس میکنی از بقزه عقب هستی و هنوز به احساس رضایت نرسیدی. با بقیه رقابت میکنی باز یه احساس حقارت جدید ایجاد میشه باز برای اون تلاش میکنی و این چرخه ادامه داره