2777
2789
عنوان

همگی بیایییید لطفا

245 بازدید | 21 پست

سلام رفقای گل

خدایی الکی بازدیدبالانبرید نظربدید بچه ها من طرفم مادرش مخالف ازدواجمونه چون زن اولش خیانت کرد و طلاقش داد۳بارمچش گرفت حالامادرش ک فهمیده منومیخاد اولا ک خونشون شهرمانیس خونه پسره رفته تهران نزدیک۱۰ساله ازوقتی زنش طلاق داد دومامیگه منونگیر یکی بگیرکسی نشناستش یکی نیادبگه عه زن فلانی رفیق مابود بامابود بشه دعوا و بحث و اینچیزابازارامش زندگیت خراب بشه.😑منم گفتم ب پسره بیادستت میگیرم ازاول شهرتااخرشهرهرکی گفت باش بودم هرکاردوس داشتی بکن تصمیم بگیر..اصلانگفتم باکسی بودم بالاخره هرادمی ی شیطنتی داره توزندگیش دوس نداشتم نقطه ضعف دسش بدم😐پسره کاری نداره و میگه قبولت دارم مادره ول نمیکنه نکبت 

چیکارکنم با چ سیاستی مخ پسره روبزنم اونم خونوادشو باهمون روش متقاعدکنه 

نگیدولش کن خودش بخادهمه چیودرس میکنه خودش میگه درس میکنم ولی منم میخام یکم سیاست ب خرج بدم

مادرش افریته س همش دوس داره پسرش بهش پول بده و طلابخره براش

و گفت میدونم مادرم فقط بخاطر اینچیزاعشقشه و میدونم چجوررفتارکنم حالاشمام نظربدید چجور مثلاچی بگم اونم ب خونوادش منطورم مادرش بگه رام شه

کاش مینوشتم جمع شید عکس خودم اول اینومیگفتم نظرمیدادید بعدعکس خودمو اونوقت کامنت پشت کامنت میزاشتید واقعا ک 

فقط تاپیکای عکس و شات براتون اولویت خدایش

منم مشکل تو رو دارم

البته ما جفتمون مجردیم

و اینکه مامان طرفم با دعا بینمون رو داره خراب میکنه

جذبش کن،تا میتونی بهش محبت کن،تا میتونی بهش عشق بده

نه که یجور باشه فکر کنه وظیفته نه

با زبونت رامش کن

تندی نکن،عصبی نشو

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مینوشتم جمع شید عکس خودم اول اینومیگفتم نظرمیدادید بعدعکس خودمو اونوقت کامنت پشت کامنت میزاشتید ...

حالا من اصن تاپیک عکس برام معنایی نداره

اینکه یساعت بخوام منتطر باشم تا عکس ببینم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
منم مشکل تو رو دارم البته ما جفتمون مجردیم و اینکه مامان طرفم با دعا بینمون رو داره خراب میکنه جذ ...

خدایش خیلی بهش محبت میکنم میگه مگه ادم چقدزندگی میکنه تابتونه یکی پیداکنه دوسش داشته باشه بخادش بقیه عمر و زندگیشو بادوس داشتن پیش ببره

خدایش بعضی مادرا خیلی بدرفتارمیکنن چجوردلشون میاد

منم مشکل تو رو دارم البته ما جفتمون مجردیم و اینکه مامان طرفم با دعا بینمون رو داره خراب میکنه جذ ...

حالامادرش دردش چیه مال شما‌چن سالتونه شرایطش چیه

خدایش خیلی بهش محبت میکنم میگه مگه ادم چقدزندگی میکنه تابتونه یکی پیداکنه دوسش داشته باشه بخادش بقیه ...

میدونی اینجور افراد مغز کوچیکی دارن

نمیدونن خدا سر عزیزترینشون میاره

انشالله برات جور میشه که مطمئنم برات جور میشه،به دلم افتاده

چله یس بگیر

حالامن خدایش بشدت خوشکلم و شاغلم.‌بگوانترخانم حداقل ی بهونه خوب بگیر ی مخالفت خفن کن ن اینجور

میدونی اینجور افراد مغز کوچیکی دارن نمیدونن خدا سر عزیزترینشون میاره انشالله برات جور میشه که مطمئ ...

اره خدایش پسره گفت درسش میکنم چون مخالفتش انچنانی نیس درس نشه اره واقعا مادرش ادم خیلی بیشعوریه 

و مسره گفت اخلاق سکش میشناسم حالا دیشب مادرش اومدتواتاقش پسره داشت بامن حرف میزد سرمادرش دادزد چیکارداری اتاقم براچی اومدی برو بیرون درم ببندسریع شبت خوش ...خخخ

حالامادرش دردش چیه مال شما‌چن سالتونه شرایطش چیه

والا تا قبل ازدواج خواهرش خیلی خوب بودیم

بیرون میرفتیم

تولد و عید مادرش برام هدیه میگرفت

ببین هیچی نداره بگم واسه موقعیتش میخوامش ولی بی نهایت عاشقشم

یازده ماهه در قهر و اشتی بسر میبریم

با امروز ده روز هیچ خبری از هم نداریم،فقط بازدید چک میکنیم😂😂😂

حالامن خدایش بشدت خوشکلم و شاغلم.‌بگوانترخانم حداقل ی بهونه خوب بگیر ی مخالفت خفن کن ن اینجور

مریضن مریض

خدا به زمین گرم بزنتشون

اخه چرا ای وای سرچی قهرید مگه چن سالتونه

بینمون سردی میزنن

چند روز خوبیم بعد یهو دوست پسرم از این رو به اون رو میشه

۳۳