2777
2789

با سوهان و سمباده 😂دیگه بکنیم این پوست لعنتی نشده رو راحت بشیم خوبههه

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با سوهان و سمباده 😂دیگه بکنیم این پوست لعنتی نشده رو راحت بشیم خوبههه

بخدا خسته شدم هموون ابجی کوچیکمم با من این مشکلو داره تصمیم گرفتیم وقتی من لاغر شدم باهم بریم لیزر 

اره والا انگار راهی نیس من دارم کرم میزنم فعلا باید ۲ تاشو تموم کنم تا ببینم تاثیر داره یا نه ولی فک ...

من دارم زینک میزنم فعلا داره یه کاری میکنه سیاهی  کشاله رونمو که برد فقط یه زره اش مونده

[QUOTE=263937945]من دارم زینک میزنم فعلا داره یه کاری میکنه سیاهی  کشاله رونمو که برد فقط یه زر ...

یه بسته زینکمو تموم کردم چند وقت  گزشت دوباره دارم یه بسته ی زینک میزنم 

[QUOTE=263937945]من دارم زینک میزنم فعلا داره یه کاری میکنه سیاهی  کشاله رونمو که برد فقط یه زر ...

والا یکی به من گفت     سفیداب رو خورد کن بزن به زیر بغلت و یکم بمالش و  بعد یکی دو دقیقه دوباره بمالش و روش آب بگیر ولی هنوز انحام ندادم 😬

من دارم زینک میزنم فعلا داره یه کاری میکنه سیاهی  کشاله رونمو که برد فقط یه زره اش مونده

عع منم کشاله رانم سیاه شده از بس از پا چاق میشم اینجور میشه فردا زینک میگیرم منم واقعا رفته؟!

عع منم کشاله رانم سیاه شده از بس از پا چاق میشم اینجور میشه فردا زینک میگیرم منم واقعا رفته؟!

مال من چون حموم نرمیرفتم سوخت  و بعدش تیره شد و الان واقعا نصف تیرگیش رو برده   الان یکم اوکیه ولی زیر بغلم رو میخوام  بندازمش سطل اشغالی کلا دو بار ژیلت زذم سیاه شدددددددددد😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭😭😭😭

مال من چون حموم نرمیرفتم سوخت  و بعدش تیره شد و الان واقعا نصف تیرگیش رو برده    ...

پوستت حساسیت نشون میده مال من یک خورده تیره شده مهم نیس که وللش

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
پوستت حساسیت نشون میده مال من یک خورده تیره شده مهم نیس که وللش

چرا مهم نیست اگه بری استخر میبینی مال همه خوبه مال تو تیرس بری مهمونی میبینی زیر بغل همه سفیده 😣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز