2777
2789
عنوان

اولین یلدا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 38 پست
به نظرم يكم بچگانه و بي سياست رفتار كردي شما محل نميدن شما هم محل نده بهشون،پنهون كاري ميكنن شما هم ...

خب ، من عقد داییم نرفتم گفتم ، مامان تو میخوای برو! 

که مامانمم ،نرفت

بعد کلی حرف بار من کرد ،منم نشستم گریه کردم...اونقدر ناراحت شدم که از ۷ تا ده شب رفتم تو پارک نشستم اونم تو سرما...حتی تصمیم گرفتم از مامانم اینا جدا زندگی کنم که دلم سوخت براش...

خب! چرا تو زندگی ما سرک میکشن؟

مادربزرگم دیشب پرسید ،داداشت کجاست، منم گفتم نمی‌دونم.

برگشت گفت ! دروغ نگو و من از دروغ بدم میاد ،خجالت نمیکشی؟!

ول کن تو کم‌محلشون کن رفت و ادمتو کم کن خودشون متوجه رفتارشون میشن

اتفاقاً، گفتن تو داری حسودی می‌کنی!

مامانم که الحمدالله از همه بدتر هست، میگه که تو از وقتی برادرم ازدواج کرده داری دعوا راه میندازی ! دنبال بهونه ای

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقاً، گفتن تو داری حسودی می‌کنی! مامانم که الحمدالله از همه بدتر هست، میگه که تو از وقتی برادرم ...

پس بهترین کار دورشدنه

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
به نظرم يكم بچگانه و بي سياست رفتار كردي شما محل نميدن شما هم محل نده بهشون،پنهون كاري ميكنن شما هم ...

پدرم فوت کرده ...ولی یادمه حتی اون موقع ها چقدر تو زندگیمون دخالت می‌کردن و...

به مامانمم میگم ،میگه کپی عمه هات و باباتی...

نمیدونم، شاید لج کردم یا دارم ناخودآگاه تلافی میکنم!

چون مادربزرگم خیلی جاها دلم رو شکسته و دقیقا عروسش تو همون زمینه ها کلی ایراد داره...

پس بهترین کار دورشدنه

آره‌، منم دوری میکنم.

داییم و زنش اومدن اصلا خونه مادربزرگم نرفتم که هیچ زنگ هم نزدم‌.

منتها از دو طرف تحت فشارم...یکی از طرف خاله هام و یکی هم تو خونه مادر و برادرم.

آره‌، منم دوری میکنم. داییم و زنش اومدن اصلا خونه مادربزرگم نرفتم که هیچ زنگ هم نزدم‌. منتها از دو ...

هوف🥲

تحمل باید کنی دیگ

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

و اینکه اگه برام مهم بود! 

چرا تا وقتی داییم و نامزدش خونه مادربزرگم بودن حتی تلفن نکردم که حال مادربزرگم بپرسم!

با اینکه باهاش همسایه هستیم ،حتی پام تو خونه مادربزرگم نذاشتم.

متوجه نیستن ناراحت هستم ،میگن حسودی!

هوف🥲 تحمل باید کنی دیگ

من چندبار اونقدر تو این سالها تحت فشار بودم گفتم بدون هیچ کارت و مدرک هویتی پاشم برم ی ناکجا آباد و تموم بشه این همه حرص خوردن.

جالب اینجاست که مامانم زیاد دوست دارم با اینکه خیلی راحت میشه برم آمریکا ولی دلم نمیاد بدون مامانم حتی آب بخورم.

من چندبار اونقدر تو این سالها تحت فشار بودم گفتم بدون هیچ کارت و مدرک هویتی پاشم برم ی ناکجا آباد و ...

🥲🥲