2777
2789
عنوان

دقیقا الان داره زنشو کتک میزنه....

1544 بازدید | 32 پست

من چ کنم از دست همسایه بالایی با این دعواها شون بچشونم عین اسب میدوه بیچاره ما ب بچم میگم یواش بخند شبا اذیت نشن البته خنده های بچه منم انگار رو ولوم صده 

دوستانه بهش تذکر بدین ک بس کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نامه بنویس بنداز دم درشون 

هوووووش ارام باشید اینجا ساختمان است نه طویله 

من کردم اینکارو یبار //

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

همسایه های ما اصن خواب ندارن از 6 صبح همش صدای جیغ و فحش و بزن بزن میاد عصر تازه بدتر میشه

اگه هم دعوا نکنن فقط 10 دقیقه بازی میکنن اونم توپو میکوبن ب درو و دیوار صدا توپ بازیشون میاد

یکی از همسایه هامون همش بلند بلند با تلفن حرف میزنه اون یکی صدای تلویزیون رو تا آخر زیاد میکنه

ساختمون نیست که تیمارستانه!😐

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

اگه زنشو کتک میزنه و زنش جیغ و داد میکنه . صداشونو ضبط کن  زنگ بزن ۱۲۳   اورژانس اجتماعی بگو . بیان رسیدگی کنن . اسم نبر . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

متوجه نشدم، مشکلت الان سر صداست یا نگران اون خانومی اگر نگرانشی لطفا تایمی ک میدونی شوهرش نیست به بهونه اینکه یه غذایی نونی چیزی ببری برو دم خونش 

یه انجمن هست اسمش خانه امن ، برا خانوماییه ک توسط سرپرستشون یا شوهرشون اذیت میشن هم مشاوره رایگان میدن هم پناه میدن هم اگر لازم باشه خودشون وکیل میگیرن رایگان

شماره اش توی گوگل هست بنویس بده دستش بگو زنگ بزنه نترسه اونا مخفیانه کمک میکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میگن زنش کارای خونشو نمیکنه مرده خودش جارو میکشه

بايد بزنه ؟

زنگ بزن اورژانس اجتماعي

دهنشون رو سرويس كنن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ