2777
2789
عنوان

دوستم نداره ؟

550 بازدید | 61 پست

۶ ساله دوستش دارم و باهم در ارتباطیم اما متاسفانه فقط ۳ بار اونم از دور همو دیدیم از روی حرفاش و کاراش همه میگن دوستم داره و نسبت بهم بی میل نیست ( حتی توی نی نی سایت تاپیک زدم داستان مو تعریف کردم همتون گفتین احساسات مون دو طرفه ست ) اما الان یکی دو تا از رفیقام میگن چون ۶ ساله باهم در ارتباطین و تا الان رل نزدین و بهت ابراز علاقه نکرده یعنی دوستت نداره نظر شما چیه ؟ 

این ۲ تا رفیقی که دارم خیلی روی حرف شون پافشاری میکنن و اصرار دارن بهم بفهمونن طرفم منو مثل دوستش می دونه نه کسی که بتونه عاشقش بشه حتی خواهره عشقم رفت باهاشون حرف زد و دعوا راه انداخت و گفت دخالت نکنین داداشم هر حسی به غزل داشته باشه به خودشون مربوطه اما بازم حرفاشون و ضدحال شون تمومی نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ۲ تا رفیقی که دارم خیلی روی حرف شون پافشاری میکنن و اصرار دارن بهم بفهمونن طرفم منو مثل دوستش می ...

خب معلومه خواهرش طرفشو میگیره پ بیاد بگه داداشمو ول کن برو؟ اونا هم میدونن عاشق پسرشون شدی به رو خودشون نمیارن خودت باید به فکر خودت باشی تکلیفتو مشخص کنی

پس فکر کنم این دو تا راست میگن و من باید بیخیال شم

میدونم الان عاشقشی و اذیت میشی ولی خب عمرتو حروم نکن منم نمیخوام انرژی منفی بدم اصن کلا ی مدت فاصله بگیر ببین میاد حرفی بزنه؟مثلا حرف دلشو یا بگو بهش از کسی مثلا پیشنهاد داری و اینا اول از زیر زبونش بکش ک مطمئن شی بعدش بیخالش شو