2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنید،دعوا باهمسر

367 بازدید | 36 پست

سلام دوستان،این تاپیک رو زدم برای اینکه ببینم کسی اگر تجربه مشابه داشته یا دیده در اطرافش راهنماییم کنه.نمیخام کامل همه زندگیمو و موضوع بحثامونو و...رو تعریف کنم ،مشکل من با همسرم اینه که وقتی یکم بحثمون بالا میگیره میگه برو خونه بابات و اگه بگم نمی‌رم و تو برو و.... آنقدر کشش میده که آخر می‌بره میزارم اونجا.همین سه روز پیشم این اتفاق افتاد و مرتیکه بی غیرت منو آورده گذاشته خونه بابام.والان خونه پدرم هستم.حالا امشب پدرم گفت فرداشب زنگ بزنیم شام ببینیم میاد اینجا.من همینجوری شوک شدم چون اصلا از بابام بعیده تو دوسه بار گذشته خیلی رفتار تندی داشت ولی الان...حالا سوالم از شما اینه اولا چکار کنم دیگه این رفتار شوهرم تکرار نشه توروخدا نگید سکوت کن و...بعضی اوقات آدم دیگه کارد به استخوانش میرسه بالاخره ما زنها هم ادمیم همش که مردهاحق خالی کردن خودشونو ندارن و دوما اینکه ایندفعه بابام بخواد نرم رفتار کنه و بگه بیاد شام اینجا این مردک پرو نمیشه؟ تو ذهنم میگم شایدم برعکس باشه یا شرمنده بشه یا قبح این کار زشت یعنی آوردن خونه بابام براش ریخته بشه و دیگه ابزاری برای تهدیدش نباشه...لطفاً اگه میتونید راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اشتباه از همون اول از خودت بوده که اون میگفته و توام میرفتی حتی به زور . براچی میدونو براش خالی کردی؟ به نظر منکه شبونه برو خونه ببین چیکار میکنه. کوتاه اصلا نیااااا. 

سکوت نکن ولی وقتی میگه بروخونه بابات دیگه این حرفو شکا نکش که کار به اونجا برسه. 

وقتی هم اشتی کردید بهش بگو که اکر یکبار دیگه این خرکت رو تکرار کنه واقعا دیگه همه چیز تموم میشه.

منم شوهرم چندباری اون اوایل این کارو کرد بردم خونه بابام منتهی من پیاده نشدم برم😐

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
فقط میدونم با هیچ روشی ادم نمیشن من پیر شدم 

مرده شورشونو ببرن،تازه بعدم که تموم میشه با پرویی تمام میگه چرا موضوع رو گفتی به خانوادت،فقط میگفتی بحثمون شده،میگم مگه خانوادم چوب خشکن که من بیست روز بیام خونشون بگم فقط بحثم شده و اوناهم نگن چرا و....

سعی کن نری خونه بابات نذار براش عادی بشه پیش خودش بگه هر بار دعوامون بشه میبرمش اونجا بعدش خودش برمیگرده اصلا نرو الانم بنظرم تمومش کنه برو سرخونه زندگیت تو که نمیخوای طلاق بگیری خدایی نکرده پس برو و دیگه نیا خونه بایات به عنوان قهر مشکلتونو خودتون حل کنید پای خانواده رو باز نکید چون ممکنه پدرشما یا مادرتون چیزی تو ناراحتی به همسرتون بگن و‌باعث ناراحتی بشع شما بازم باهم زندگی میکنید اما خانوادت خدایی نکرده پیش همسرت بد میشن و هیچوقتم فراموش نمیکنه و‌یادش میمونه میشه طعنه برا خودت که پدرت فلان حرف‌و ب من زد