2777
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ۲۳ 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

1360 بازدید | 27 پست

امروز  دقیق ۷ ماهه که من و پسرمو تنها گذاشته..انگار ن انگار ک ما زن و بچشیم.. 

از  ۲۳ های هر ماه بدم میاد.. عشقمو ازم گرف

امروز عجیب دلم براش تنگ شد..

دستم به بودنش نمیرسد 🖤

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤

خدا بهتون صبر بده عزیزم😞🖤

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا بمن صبر نداده.. چرا رفته رفته بدتر میشم

عزیزم🖤🖤😞😞 

فقط میتونم برات دعا کنم بتونی این غمو تحمل کنی

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

همسر عزیزم  دستم به بودنت نمیرسد.. ولی بگذار از دلم برایت بگویم... طوری دلم برایت تنگ است  بی آنکه باشی... بودنی ترین بودنیِ شخص جهانم شده ای 🥀🥀🥀🖤🖤

عزیزم🖤🖤😞😞  فقط میتونم برات دعا کنم بتونی این غمو تحمل کنی

ممنونم ..زنده باشی..

امروز پسرم دستشو گذاشته درگوشش ک مثلا با گوشی حرف میزنه.. میگه الو بابا بیا دنبالم.. نمیدونم چرا یادش مونده همه چی.اخه بچس ۲ نیم سالشه

ممنونم ..زنده باشی.. امروز پسرم دستشو گذاشته درگوشش ک مثلا با گوشی حرف میزنه.. میگه الو ببا بیا دنب ...

الهی بگردم من😭😭🖤🖤🖤خدا به دلتون نظر کنه و ارامش بده بهتون