2777
2789
ای خدا  کاشکی میتونستم پیداش کنم ازش سوال بپرسم چی شده

اون خانم بچش یک سالگی باکاردرمانی تازه میتونست بشینه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببرش دکتر ان شاالله که هیچ موردی نیست اما من تواین سایت چندنفری که بچه هاشون مشکل داشتن رو میگفتن عد ...

ای خدا 

برام دعا کن عزیزم 

چند باری  ناشکری کردم گفتم بچه میخواستم چکار 

الان نکنه خدا قهرش گرفته 

ای خدا کمکم کن 

ای خدا  برام دعا کن عزیزم  چند باری  ناشکری کردم گفتم بچه میخواستم چکار  الان ...

صدقه بنداز،نذرکن گاهی ممکنه مثلا یه سری مشکلات عضلانی جزئی باشه که بادارو وکاردرمانی خوب میشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
صدقه بنداز،نذرکن گاهی ممکنه مثلا یه سری مشکلات عضلانی جزئی باشه که بادارو وکاردرمانی خوب میشه

امیدوارم توکل بخدا 

ممنونم وقت گذاشتین خدا بچه تون رو حفظ کنه 

منو هم حتما درجریان بذار یه چیزای کمی سردرمیارم رفتی دکترنتیجه رو به من بگو ان شاالله باخبرای خوب میای،برای پسرا آب قلم وپای مرغ درست کن،شاید دکترگفت کاردرمانی هم ببری که زودتر خوب راه بره

امیدوارم توکل بخدا  ممنونم وقت گذاشتین خدا بچه تون رو حفظ کنه

سلامت باشی عزیزم