2777
2789
عنوان

جوجه

167 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من فرداشب مهمون دارم واسه ۸ نفر میخوام جوجه درست کنم از فروشگاه ی بسته مرغ و ی بسته فیله مرغ بسته بندی خریدم الان باید چجوری درست کنم و زعفرانی کنم؟ چقدر بمونه؟  چند تیکه درست کنم؟

فردا ی ساعت قبل اینکه به سیخ بزنی چن حبه سیر بسته به مرغهات ۵ ق غ سس مایونز چنتا پیاز زعفرون یکم یکمی هم زردچوبه و ابلیمو بزن قاطی کن باهم ی ساعت بعد بزنین ب سیخ خیلیییییییییییییییییی محشر میشه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم همشو باید درست کنی 

من جوجه رو با پیاز خلالی، پودر آویشن مقداری سیر، قلقل دلمه ی خلالی زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و آبلیمو و کمی روغن میخوابونم چهار ساعت..

طعم زعفرون رو دوست ندارم تو جوجه 

اما اگه زعفرونی بخوای باید همون اول زعفرون بزنی که رنگ بگیره بعد بقیه ی مواد رو بزنی بهش

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
چرا یک ساعت؟؟بهترین حالت ممکن ۲۴ساعت قبل خوردن مرغ بینهایت لذیذ میشه

اخه این موادی که من گفتم نهایت تا ۱ ی ساعت خیلی خوب جذب مرغ میشه

من ی ربع قبل طعم دارش میکنم انگار دو روز قبل مزه دار کردم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سیر چرا

خیلی خوشمزش میکنه امتحان کن