2777
2789
عنوان

دی جی کا لا

145 بازدید | 14 پست

کسی بلده؟ من چند بار ی چیزو سفارش دادم اما نمیاد تو سفارشات من حالا استرس گرفتم نکنه چند تا باهم بفرستن از کجا باید چک کنم؟ اخه همشونم زدم پرداخت بعد از تحویل حالا میترسم چند تا بیارن

حیف ازان آب ک پشت سر تو پاشیدم😜💦😏😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا یکم دیگه تو سفارش های در حال پردازش نشون داده میشن،اون موقع اضافی ها رو لغو کن پولتو برمیگردونن

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

اینجارو چک کن ببین اگر تکراریه بالاش آبی نوشته ویرایش کالا اونجا اضافیارو لغو کن پولشم تافردا بهت میدن

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

الان سفارشتو ثبت کردی یا میخوای بکنی

اصلا نمیدنم ثبت شده یا ن.... چون چند بار زدم اما جایی نمایش داده نمیشه چیا سفارش دادم حالا میترسم چند تا بفرستن. از کجا ببینم چیا ثبت سده؟ 

اینجارو چک کن ببین اگر تکراریه بالاش آبی نوشته ویرایش کالا اونجا اضافیارو لغو کن پولشم تافردا بهت می ...

اها چیزایی ک ثبت میشن اینجا نشون داده میشن؟ 

اها چیزایی ک ثبت میشن اینجا نشون داده میشن؟ 

اره چیزای که پولشو پرداخت کردی چند روز دیگه بدستت میرسه اونجاس

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

از من یه مدت پرداخت درب منزل حذف شده

خیلی بد اینجوری😒

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)