2777
2789
عنوان

پولدارا بیایین ...

1804 بازدید | 133 پست

شما پولدارا مشکلی هم دارین مثلا چی ؟؟ هر کدوم یکی از مشکلاتتون بگین 

خییلی کنجکاوم بدونم اخه خودم و دور اطرافیانم همه مشکلمون پوله پول بود ک هیچ مشکلی نداشتیم خوش و خرم و خوشبخت بودیم ...

اومدم پولدارا رو ببینم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

شاید شوهرش دوسش نداره ... خانوادش خوب نیستن....بچه دار نمیشه...بچش ناخلفه و...

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولدار نیستم ولی پولدار زیاد دیدم اونام مشکلشون پوله😁مثلا پول کم دارن خونه ۵ ام رابخرن

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

بیماری روانی

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

پولدار نیستم قشر متوسط جامعه ام، ولی به مرز مولتی میلیاردری رسیدم(چند قدمی میلیاردر شدنم) و الان میفهمم که چقدر مشکلات دارن بیشتر میشن ، خودمم فکر میکردم پول داشته باشم هیچ مشکلی دیگه ندارم ولی کاملا غلطه😊

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

پدر من خیلی پولداره 

ولی زنش ینی مادرم از چهل و سه سالگی سرطان گرفت و فوت شد 

برادرم سندرم داونه و یک عمر سختی و عذابه 

منم سالها هی تو افسردگی فرو میرم و بیرون میام 

هیچ کدومش با پول درست نمیشه 

ولی بعد ازدواجم خودمون وضعمون معمولیه 

دستیار یه خانم دکتری بودم دو سال که خونشون جردن بود و سه تا ماشین داشت که ارزون ترینش ۲۰۷بود یه ویلا داشت تو کردان و هر فصل یه سفر تفریحی داشت به فرانسه یا ایتالیا و...

هر روز که میومد مطب از تنهاییش گریه میکرد.حوصله اش سر میرفت پامیشد میرفت جواهر می‌خرید اما تنها بود.

پدر مادرش فوت کرده بودن و ازدواج نکرده بود خواهر برادراش هم بهش سر نمیزدن.

می‌گفت کاش جای تو بودم تو الان میری خونه یکی منتظرته هیچ کس نیست که منتظر اومدن من باشه🥲

من خیلی پولدار هستم و مشکلم پوله اگر به نفر دنباله اینه خونه ۷۰متری شو ۱۰۰متری کنه من دوست دارم خونه ...

خب چرا این حرص و طمع برا چیه دیگه اگه واقعا پولداری ک خونه ماشین ملک‌داری حسابت هم پر میتونی هر چی دلت خاست بخری  و خوش بگذرونی  چند سال دیگه هم  میمیریم و تموم