2821
2789
عنوان

یه دفعه جیغ زد

198 بازدید | 18 پست

مامانا بچم 5ماهشه امشب بیرون بودیم یه دفعه شروع کرد به طرز وحشتناکی جیغ زدن.. اصلا نمبدونم چطورش شد.. تو لباساشم مورچه اینا نبود..دل دردم فکر نکنم بود چون جیغاش فرق داشت فقط ب شدت جیغ میزد بنظرتون چرا؟ 😥الان خابید میترسم بیدارشه دوباره جیغ بزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یبوست نداره؟ 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

عزیزم دلایل مختلف داری خدایی نکرده عفونت ادراری و یبوست بین بین پاهاش زخمی چیزی نشده موقع ادرار اذیت شده باشه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
داره دندون در میاره پسر منم ۶ ماهه بود یهو شروع کرد جیغ زدن من از ترسم بهش دست نمیزدم گفتم بچه جنس ...

نمیدونم... خیلی هم امشب زبونشو میداد بیرون همش. ربطی ب دندون داره؟ 

عزیزم دلایل مختلف داری خدایی نکرده عفونت ادراری و یبوست بین بین پاهاش زخمی چیزی نشده موقع ادرار اذیت ...

نه نشده گلم اخه همیشه میشورمش الانم جیغ میزد شستمش گفتم شاید پاش سوخته دیذم نه

نمیدونم... خیلی هم امشب زبونشو میداد بیرون همش. ربطی ب دندون داره؟ 

اگه یهو جیغ زد مطمئنا دندونشه باز هم میخای مطمئن بشی اگه تکرار کرد ببرش دکتر 

یه کم دیفن هیدرامین بزن به بچه هاش اگه واسه دندون درد باشه ساکتش میکنه