یواشکی میگشت خوراکی موراکیانو پیدا میکرد هم میخورد هم میبرد
نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازهی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالیت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسهت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعهتم، کلاس دینیتم، گرهی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میسکال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبهتم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغضدارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفتهی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزهتم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیمروزیتم. من همهی اون چیزایی ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی_غُصهچیزیونخوریدتوزندگی هنوز الله کریمه _💚
یکی از آشنایان رفتیم عروسی اومد سر میز ما نشست موقعی که غذاهارو آوردن به تعداد آدمای دور میز جوجه و رولت گوشت تو دیس گذاشته بودن این خانوم بدون اینکه ببینه به بقیه رسیده ریخت تو ظرف که ببره واسه بچه هاش 🤧
فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره باور کن تک به تک کابینتا رو یواش باز میکرد یه خوردنی پیدا میکرد ورش میداشت
نمیدونم کی نیاز داره اینو بشنوه ولی اگه فردا امتحان داری و هیچی بارت نیست پاشو درستو بخون، به کارای عقب افتادت برس، اگه کسی بهت حس ناکافی بودن میده نشیمنگاهش متزلزل باد چون تو به اندازهی خودت خوب و کافی هستی، اگه کسی امروز بهت نگفته چقد خوشگل شدی من میگم “خیلی خوشگل شدی”، اگه اوضاع روحی، جسمی، مالیت خوب نیست اشکال نداره درست میشه، اگه درگیر مشکل خاصی هستی و احساس ناراحتی میکنی یه بغل از راه دور برای تو، اگه اطرافیانت دائما با دیگران مقایسهت میکنن بهشون گوش نکن چون تو قرار نیست مثل بقیه باشی و همین که خودتی کافیهمن همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعهتم، کلاس دینیتم، گرهی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به دردتم، سردردتم، میسکال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبهتم، سرعت پایین اینترنتتم، صدای بغضدارتم، تَرَکای روی قلبتم، خورشت کرفستم،موجودی آخر ماه حسابتم، استرس هفتهی قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم، خراش روی انگشتت با کاغذ کتاب مورد علاقتم، هفت سین بی سبزهتم، حیاط خالی مدرسه بعد از دیر رسیدن سر صبحگاهتم، خواب بد نیمروزیتم. من همهی اون چیزایی ام که هیچوقت قرار نیست دوستشون داشته باشی_غُصهچیزیونخوریدتوزندگی هنوز الله کریمه _💚
جارررریم یه عمری با هم تویه ساختمون زندگی کردیم مثل خواهر آخرش باشوهرم بهم خیانت کرد 😥همهههه کار کرده بودن ، آخرش که روزی فهمیدم بهش گفتم برگشت پرو پرو گفت بخدا فقط یکی دوبار رابطه داشتیم نه زیاد
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
ی دختره سال پایینی تو دانشگاه کتابامو گرفت که نخواد پول بده بخره. ترم بعدش نیاورد. بهش گفتم اگر کتاب رو لازم نداری برام بیارشون. گفت خیلی سنگینن. خودت بیا دم خوابگاهمون ازم بگیر.
یه هم کلاسی مدرسه داشتم همهههه ازش متنفرررر بودن مرز های پرویی رو جا به جا کرده انقدر هم وحشی بود کسی چیزی نمیگفت بهش حتی کادر مدرسه ما هم چون میدونستیم سابقه دعوای فیزیکی و چاقو کشی داره زیاد دعوا نمیکردیم باهاش
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
همسرم 😒تیرخر هم بهش بدم میگه تو برام چیکار کردی هسچ کاری نکردی فلانی بهمانی وظیفته خاکبرسرگاوش کنن
آآآخ نمک نشناسااا
اینارو کوهم واسشون جابجا کنی ب چششون نمیاد