2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه شهری هستی

تهرانم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگر لگنت خوبه زرایمان طبیعی با اپیدورال بیمارستان خصوصی مامای همراه هم بگیر جراحت هم خوب باشه من می ...

چقدر سختش کردین! من هرکی رو دبدم سزارین بوده اون لوس ترینش فقط ۴ ۵ روز خوابیده. بقیه دو سه روزه سرپا شدن نه دردی بوده نه دستشویی رفتن سخت بوده نه برای نشست و برخاست محتاج کسی بودن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اکثر دوستام سزارین شدن، گفتن فقط همون شیافی که تو خود بیمارستان دادن گذاشتن بعد مرخصی دیگه شیاف هم ن ...

من چون خونمون طبقه دوم بدون آسانسور بود و بچم زردی گرفت از روز دوم هی بردیم دکتر و بیمارستان و آزمایشگاه بستریش نمیکردن دستگاه آوردیم توی خونه، خلاصه روزی چندبار هی میرفتم و میومدم نتونستم استراحت کنم شیاف میزدم

اگه دکتر و بیمارستان خوبی داری حتما برو طبیعی 

حتما یکسری فوایدی داره که ما نمی‌دونیم 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
من چون خونمون طبقه دوم بدون آسانسور بود و بچم زردی گرفت از روز دوم هی بردیم دکتر و بیمارستان و آزمای ...

بخاطر همونه. اگرنه تو شرایطعادی اصلا دردی نداره. شما بهت فشار زیادی اومد

من سزارین بودم بعد از بیمارستان فقط هر روز دوش باید میگرفتم و سر یک هفته کشیدم بخیه رو و فقط روز سوم ...

یعنی سزارین بعدش مراقبت نمیخواد؟ 😵‍💫من ک دوتا طبیعی اوردم نمیدونم چجور مراقبت میخواد 

عزیزم إن شاءالله زایمانت راحت باشه ولی سزارین اصلا بد نیست

ممنونم عزیزم اماسزارین بده فقط برای کسایی خوبه که به دلایل جسمی نمیتونن طبیعی بدنیا بیارن 

در سطح جهان با عنوان یکی از بزرگترین جراحیا شناخته میشه هفت لایه از شکم برش میخوره! فقط کشورای جهان سوم هستن که سزارین رو به طبیعی ترجیح میدن دکترا هم که بخاطر پولشون عمرا از بدیاش بگن

از مامانت یا اگر خواهر داری یا خاله حتی  بپرس که زایمانش چطور بوده‌اگر. به قول قدیمیا خوش‌را بوده  طبیعی بیار اگر زایمانش سخت بوده برو دنبال سزارین . مثلا عروس ما یک ساعت هم زایمانش طول نکشید . اما برای بعضیا وحشتناکه . اگر زایمان مامانت خوب یا معمولی بوده الکی زبر تیغ جراحی نرو